RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bruktmarked i Folkets Hus

Trenger du barneutstyr? Lørdag er det igjen bruktmarked med muligheter for å kjøpe billig og bra i Folkets Hus på Kjelsås .

Kjelsås: Tradisjonen tro arrangerer Regnbuen Barnehage bruktmarked i Folkets Hus i Myrerveien 40 - førstkommende lørdag. Leder Trude Elisabeth Johansen kan fortelle at markedet er populært, med stigende omsetning.
Dette er hjelp til selvhjelp. Her kan folk levere inn barneutstyr for salg, og tjene en slant på pent brukte klær og andre barneting. Og kanskje finne det man selv er på jakt etter? Det vi ikke får solgt kan "eieren" velge om han/hun vil ta med hjem igjen. Hvis ikke håper vi å få sendt det til barnehjem i Romania, som det har blitt gjort tidligere, sier hun.

10 - 13


Johansen forteller at de holder åpent på lørdag fra klokken ti til ett.
Det blir masse å velge mellom. Ikke bare klær, men også senger, leker, vogner, voksiposer, sykler og stort. Stort sett alt man trenger til barna, men også gravideklær, sier Johansen.
Barneutstyret som skal selges på lørdag må leveres på Folkets Hus i morgen, mellom klokken syv og ni. Barnehagen tar 30 prosent provisjon av salget.
Det er viktig at tøyet blir priset og merket før innlevering, ta gjerne kontakt med barnehagen for mer informasjon, sier Johansen.

Plass til flere

Regnbuen Barnehage er foreldredrevet.
Vi ønsker å være et nettverkssenter for foreldre med hjemmeværende barn. Men også dagmammaer tar seg turer hit med barna de passer, sier Johansen.
Hun forteller at lokalene er romslige, og det er plass til flere.
Vi har et stort lekeareal inne og et fint uteområde. Vi holder åpent fra ti til halv to, men man kan komme og gå etter eget behov, sier Johansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere