RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brun i en fei til julebordet


BRUN JUL: Slik blir du sydenbrun i en fei.
BRUN JUL: Slik blir du sydenbrun i en fei.
Litt ekstra glød og farge i huden får kjolen til å se ekstra fin ut. Slik gjør du det!

KVINNEGUIDEN.NO: Det er faktisk in å være blek, men dersom du likevel elsker den ekstra gløden under solpudderet, kan du påføre litt falsk brunfarge.

Les også: In å være blek

Bruk tid:
Når du har dusjet deg, barbert deg på bena og under armer, skrubbet hele kroppen godt og deretter påført bodylotion og fuktighetskrem - da er det tid for å påføre den falske brunfargen!

Her er det viktig å bruke tid. Om du er for rask med påføringen blir resultatet sjelden bra. Gjør det derfor sakte, forsiktig og nøye. Det er lurt å påføre om morgenen, slik at du ikke får for mye farge på sengetøyet.

Riktig skygge:
Pass på at du skaffer deg en selvbruner som kler din hudtone. Har du lys hud, bør du starte med en lys og lett selvbruner, er du mørkere kan du begynne med en mørkere variant.

Les også: Gode juleønsker for håret

Dekk alt:
Sørg for at du dekker alle områdene du skal ha ekstra farge på. I tillegg er det viktig at du gnir godt innimellom tær og fingre slik at det ikke blir rare skiller her. Ikke glem siden av kroppen din, under armer og bak rundt håndleddene. Selv om fokuset helst skal være på ansikt og ben er det viktig å sørge for at du ikke får synlige skiller.

Jevn farge:
Ekstra nøye bør du være rundt knær, ankler og albuer, på grunn av at huden er skrukkete blir disse områdene lett for mørke. Ha litt vann på et håndkle og tørk lett av disse områdene etterpå.

Alternativt kan du blande selvbruneren med litt bodylotion på disse områdene. Unngå oransje øyenbryn ved å gni en q-tip med vann over. Tørk etterpå så vannet ikke renner nedover ansiktet.

Les også: En liten julefrisering nedentil?

Vask hendene:
Vask hendene dine nøye når du er ferdg. Skrubb håndflater og litt på håndleddene selv om du har påført fargen nøye. Prøv å jevne ut - fargen blir nemlig ofte blir sterkere her. Vask deg spesielt godt rundt negler og mellom fingrene. La selvbruneren tørke lengst mulig slik at du kan kle på deg uten å være for fuktig.

Les mer på Kvinneguiden.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere