RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brun og Dybdahl sammen på Operataket


Det blir et unikt konsertsamarbeid på Operataket mellom to flotte norske artister. Ane Brun gir sin eneste konsert i Norge i år.
Det blir et unikt konsertsamarbeid på Operataket mellom to flotte norske artister. Ane Brun gir sin eneste konsert i Norge i år. Foto: Foto: Erik Berg
Lørdag 7. august spiller Ane Brun og Thomas Dybdahl sammen for første gang.

BJØRVIKA: Ane Brun og Thomas Dybdahl regnes blant Norges fremste popmusikere. Begge har et rikt låtmateriale å velge fra når de inntar Operataket sammen med egne musikere og Operaorkestret ledet av Christian Eggen. Mon tro om de ikke har spesialarrangert noe for anledningen, også.

Ane Brun har i år turnert mye i utlandet, og spilt sammen med både Peter Gabriel og Lars Winnerbäck. Konserten på Operaens utescene blir hennes eneste i Norge i år.

Thomas Dybdahl er aktuell med det kritikerroste albumet "Waiting For That One Clear Moment", der artisten ikke har vært redd for å “hoppe ut i noe nytt” (intervju med Dagens Næringsliv).

Lørdag kveld gjør han det igjen – sammen med Ane Brun.

Konserten går av stabelen på Operataket, lørdag 7. august kl 20. Dørene åpner kl 17.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere