RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brustad uklar om Ullevål-nedleggelse


Sylvia brustad vil ikke svare direkte på om nedleggelsene av lokalfunksjonene ved Ullevål er i tråd med Sorias Moria-erklæringen.
Sylvia brustad vil ikke svare direkte på om nedleggelsene av lokalfunksjonene ved Ullevål er i tråd med Sorias Moria-erklæringen.
Helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad (Ap) vil ikke svare på om nedleggelse av lokalfunksjonene ved Ullevål universitetssykehus er i tråd med Soria Moria-erklæringen om at ingen lokalsykehus skal legges ned.

ULLEVÅL: Brustad gjør det klart at bestemmelsen om ikke å legge ned lokalsykehus gjelder også for Oslo, men hun vil ikke gjøre det klart hva dette innebærer for Helse Sør-Østs planer for omorganisering av sykehusene i Oslo, skriver Dagens Næringsliv.

Jeg vil ikke spekulere mer rundt dette. Prosessen går sin gang. Jeg kan bare gjenta at ingen lokalsykehus skal legges ned. Innenfor dette er det mange muligheter, sier Brustad.

Brustad sier imidlertid at hun følger saken nøye.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere