RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Brutal biltyv

En bilfører ble slått og sparket av en biltyv og syv bilfører ble ilagt gebyr etter en trafikkontroll på Hauketo. Les mer om dette og andre meldinger fra politiloggen.

Barn innelåst i bil

HARALØKKA: En barnefar var tirsdag morgen uheldig og låste et barn og bilnøkler inn i bilen sin i Olav Nygaards vei. Politiet ble tilkalt og låsen forsøkt dirket. Dette lyktes ikke og kvart over ni ble en rute knust for å få åpnet bilen igjen.

Pågrepet for hasj

RYEN: Klokken 19.03 tirsdag stanset politiet en personbil i Enebakkveien. Det var en 40 år gammel mann som kjørte bilen. Han manglet førerkort og hadde dessuten et uavklart eierforhold til bilen. Mannen og en 25 år gammel kvinne som var passasjer i bilen var i tillegg i besittelse av et mindre kvantum hasj. De ble begge kjørt i Sentralarresten.

Hasardiøs kjøring

LAMBERTSETER: Klokken 20.48 tirsdag stanset politiet en bil i Lambertseterveien på grunn av hasardiøs kjøring. Den 55 år gamle føreren ble ilagt et forelegg for kjøringen.

Uten gyldig førerkort

OPPSAL: En 24 år gammel bilfører ble onsdag klokken 18.11 stanset i Haakon Tveters vei. Mannen hadde ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for forholdet. Bilen ble hentet av Viking.

Innbrudd

MORTENSRUD: Onsdag klokken 21.18 fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Jordstjerneveien. Tyvene hadde tatt seg inn gjennom ytterdøren og huseieren oppdaget innbruddet da han kom hjem. To bærbare pc-er var stjålet og politiet har gjennomført åstedsundersøkelser. En låsesmed ble rekvirert for å fikse døra.

Mistanke om promillekjøring

LOFSRUD: En personbil ble klokken 22.40 onsdag stanset i Lofsrudveien. Den 37 år gamle føreren hadde ikke gyldig førerkort og det var mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Mannen ble tatt med til Sentralarresten for utvidet prøve.

Tatt med hasj

BRENNA: En 56 år gammel mann ble stanset av politiet i Passoppveien like før klokken to natt til torsdag. Det ble funnet et mindre kvantum hasj på mannen og han er nå anmeldt for besittelse av narkotika. Mannen ble dimittert på stedet.

Tatt på fersken

SKULLERUD: En 47 år gammel mann ble torsdag klokken 11.45 tatt på fersken i det han stjal fra Rimi-butikken i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. Politiet ble tilkalt og verifiserte mannens identitet. Butikken anmelder forholdet og mannen ble dimittert på stedet.

Sju fikk gebyrer etter trafikkontroll

HAUKETO: Mellom 16.30-19.00 torsdag holdt Manglerudpolitiet trafikkontroll ved Hauketo stasjon i forbindelse med fokusuken for bruk av verneutstyr i bil. I alt 68 førere ble kontrollert. Politiet skrev ut fire vernegebyr (ikke bilbelte, etc.), tre gebyrer til bilførere som ikke hadde med seg førerkort og ett gebyr til en fører som brukte piggdekk uten å ha betalt piggdekkavgiften.

Brutal biltyv

SKØYENÅSEN: Like før klokken ni torsdag kveld ble en bilfører slått og sparket av en biltyv i Låveveien. Tyven stakk så av i bilen, en Audi A4. Politiet har få opplysninger i saken, og er interessert i å komme i kontakt med publikum som har opplysninger.

Snurret på E6

RYEN: Like etter klokken 22 torsdag fikk politiet melding om et trafikkuhell på E6 under Ryenlokket. En bil hadde snurret og fått en del materielle skader. Det ble også en del trafikale problemer i forbindelse med uhellet. Politiet mistenker at den 28 år gamle føreren var beruset, og han ble derfor kjørt i Sentralarresten for utvidet prøve.

Innbrudd i solstudio

KARLSRUD: Like etter midnatt til fredag fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd hos Brun og blid på Karlsrud. Vekslingsautomaten skal ha blitt tømt. Patruljen som kom til stedet gjennomførte åstedsundersøkelser. Det er usikkert hvordan tyvene kom seg inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere