RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Brutal reise» ga endelig resultater for Christoffer (21)


MMA-talentet Christoffer Sørensen (under) trener hardt for å nå toppen.
MMA-talentet Christoffer Sørensen (under) trener hardt for å nå toppen.
Christoffer Sørensen (21) var overvektig og ville slanke seg. To år senere slo han ut en langt mer rutinert motstander i kampsporten MMA.

LØRENSKOG: – Det var fantastisk å vinne i dag. Jeg har trent hardt for å denne seieren og all treningen har gitt resultater, sier Sørensen.

Han var svært fornøyd med seieren i klasse –77 kilo i merkekampen under NMMAF Grand Prix i Lørenskog.

Snudde kampen

Unggutten møtte Sergiu Scorocirja fra Skien fightclub som har gått flere kamper i Norge og utlandet. Han slet i begynnelsen av kampen, men et storartet comeback sikret seieren.

– Han hadde overtaket i begynnelsen av kampen og var bedre enn meg i stående posisjon, men jeg kontret og fikk dyttet ham ned på bakken. Her låste jeg ham fast med et «submission»-grep, og da hadde han ikke mulighet til å komme seg løs. Jeg hadde god kontroll resten av kampen og vant fortjent, sier Sørensen.

LES OGSÅ: Vålerenga med sterk seier mot Örebro

Begynte som slankekur

Det er kun to år siden Sørensen begynte med kampsporten MMA. Han var overvektig og ønsket å finne en måte å gå ned i vekt på.

– Jeg var i elendig form og klarte ikke å bevege meg særlig mye. De siste to årene har vært en brutal reise for å komme i form. Jeg måtte endre den mentale innstillingen og forberede meg på å endre alt fra kosthold til treningsvaner.

– MMA var noe som trigget meg og gjorde hverdagen min spennende. Jeg elsker å holde på med denne sporten og det har motivert meg til å trene hardt for å bli bedre.

SE VIDEO: Terje Håkonsen lærte Ljan alpinklubbs yngste gamle triks

Imponert trener

Trener Andre Hellesvik er imponert over hva talentet har fått til på så kort tid.

– Han måtte ut av treningsrommet den første treningsøkta fordi han var så andpusten. Han kom tilbake og ga full innsats og har trent beinhardt for å komme dit han er i dag.

– Jeg er utrolig stolt og kjempefornøyd med dagens seier. Han pustet kontrollert, ble ikke overivrig og grep muligheten når motstanderen gjorde feil, sier Hellesvik.

LES OGSÅ: Historiske Jesper tok NM-gull i gresk-romersk bryting
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere