*Nettavisen* Nyheter.

Brutal Wolverine

BUGS: Miljøene er flotte og kampene heftige, men kjedelige nøtter og for mange bugs trekker ned helhetsinntrykket.

Wolverine klør i fingrene etter å forvandle fiendene til tapas.

SPILLVERKET.NO: Wolverine anses som en av de mest fysisk brutale tegneseriefigurene vi kjenner til, og Raven Software vet å utnytte dette.

Med skarpe klør og barskt skjegg pløyer Logan gjennom det meste av motstand uten nevneverdige problemer. Antihelten river i stykker mutanter, ødelegger helikoptre i lufta og kaster fiender inn i sementblandere.

Dette samtidig som de klisjéfylte kommentarene hagler. I X-Men Origins: Wolverine er de skarpe og overdimensjonerte klørne til Jerven dine beste venner.

WEB-TV: Sjekk også hva Eirik mener om X-Men Origins: Wolverine

Irritasjon

Du får veldig mye i dette spillet – til tider for mye. Irritasjonsmomentene bygger seg opp når du får en følelse av at gåteløsning, klatring og balansering ble lagt inn helt i siste liten.

Det er som regel fint med litt avveksling i spill med et voldelig tema, men disse elementene lider samme skjebne som sjefskampene. Det er liten variasjon, og ting blir automatisert.

Wolverine er også utstyrt med et rovdyrinstinkt som hjelper deg å finne skjulte fiender, riktig vei og objekter du kan bruke til å komme deg videre. Du vil garantert finne situasjoner hvor denne evnen er nødvendig, men miljøene er generelt sett lineære og veivalgene er få.

Les også vår anmeldelse av Velvet Assassin

Marvel-universet

I X-Men Origins: Wolverine blir vi servert litt mer enn det vi ber om. Erfaringsnivåer og poeng som kan fordeles krydrer spillopplevelsen litt, men valgene er begrenset. Det intellektuelle nivået på dialoger er lik null, og historien bærer ikke spillet videre.

Det er unektelig underholdende å pløye gjennom bølger av fiender med Jervens klør til disposisjon. Ved å sette seg inn i et nyansert kontrollsystem, vil du få mye moro når du eksperimenterer med ulike drapsteknikker.

Dessverre forstyrrer repetitiv og forutsigbar motstand motivasjonen til å spille videre. Kombinert med småfeil i grafikk og fysikk, føles spillet til tider upolert.

Likevel er X-Men Origins: Wolverine definitivt verdt en titt hvis du har sansen for Marvel-universet og brutal likvidering av fiender.

Les hele anmeldelsen av X-Men Origins: Wolverine på Spillverket.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.