Gå til sidens hovedinnhold

Brutalt bra turnering

Unreal Tournament 3 er lynkjapt, svært brutalt og et herlig adrenalinkick.

GAMER.NO: Jeg er en særdeles dårlig taper, noe jeg virkelig fikk erfare under testingen av Unreal Tournament 3. Hvis vi ser vekk fra sportssjangeren er det ikke mange spill jeg har fått større tilfredsstillelse av å herske i. Uansett hvilken flerspillermodus man velger er blodbadet totalt, og brutaliteten bidrar til at adrenalinet suser rundt i hele kroppen.

Nettopp derfor er det så uhyre deilig å vinne, og å vise konkurrentene hvem som er den mest brutale. Nå skal det også sies at Unreal Tournament 3 først og fremst er en flerspillertittel. Alene føles det litt som å spille bordtennis med seg selv, og det er lite givende for sinnsfriske mennesker

Essensen i Unreal Tournament 3 er at begge lag har en stor kraftkjerne som skal ødelegges. Begge kjernene er lenket til hverandre via en rekke mindre kjerner. For at man skal ødelegge hovedkjernen må du «fange» alle småkjernene som ligger i mellom først. Dermed blir det intense slag om hver eneste lille meter på de enorme kartene. Her bruker du raske biler, flygende farkoster og artilleri for å lage et helvete for fienden. Dette er krig, og herrejemeni hvor moro det er å gå seirende ut av disse episke slagene som bølger frem og tilbake.

Jeg har ikke vært en stor Unreal Tournament-spiller tidligere, men nå er jeg virkelig frelst! Dette er raskere enn supermann og heftigere enn selv det beste mannskor fra Berlevåg. Du blir nesten avhengig av å få en jevnlig dose Unreal Tournament 3, noe brettvariasjonen, våpenutvalget og de mange stilige kjøretøyene bidrar til. På nett er dette svært godt, forutsatt at du har en linje med grei fart.

Enspillerdelen kom med lovord om å følge i sporene til Gears of War, men det makter den dessverre ikke. Den gir grei trening, men blir raskt uinteressant her er det menneskelig motstand som gjelder. Man spiser ikke soyapølse når man kan få baconostegrill, gjør man vel?

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

Reklame

Årets julegave? Ball-genseren er tilbake!