RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brutalt NM-tap for "Big John"


I hjørnet: "Big John" (t.h.) sin tidligere bestekompis og partner i tagteamet "Big Ones", Bjørn Sem (t.v.), hadde overtaket da de to kjempet en bitter kamp om Norgesmesterbeltet.
I hjørnet: "Big John" (t.h.) sin tidligere bestekompis og partner i tagteamet "Big Ones", Bjørn Sem (t.v.), hadde overtaket da de to kjempet en bitter kamp om Norgesmesterbeltet.
Bjørn Sem og Jon "Big John" Veivåg la igjen vennskapet i garderoben, og møttes til bittersøtt NM-oppgjør denne helga i Parkteateret.

Olaf ryes plass: Tveita-wrestleren Jon "Big John" Veivåg ble hjulpet ut av ringen, mens hans tidligere bestekompis Bjørn Sem jublet hemningsløst over seier i søndagens NM-kamp.

Vemodig

Bakteppet til oppgjøret er følsomt.
Bjørn dolket meg i ryggen på denne scenen. Nå skal du få betale, buldrer "Big John" fra ringen før kampen. Men han måtte bite i seg de ordene. For lille "Big John" på 1.71 og 78 kg, hadde lite å stille opp med mot "Ondskapen fra Vest" somrager 1.95 over ringgulvet og veier 126 kg.
Det kjennes litt vemodig å måtte gi fra seg Norgesmesterbeltet som jeghar hatt i nesten ett år nå, medgir en mørbanket "Big John".

Valuta for pengene

Men det er først og fremst publikum som står i fokus for Tveita-wrestleren.
Fansen fikk valuta for pengene. Det var en kamp full av ekte, norsk "husholdningssvold", smiler "Big John" tappert.

Tungvektere og småtasser

Wrestling betegnes som sportsunderholdning, og "Big John" og de andre tar oppgaven alvorlig.
Vi har litt for enhver smak. Her er tungvektere, spretne småtasser og tekniske tøffinger. Jeg liker å sammenligne det litt med et sirkus, ler Veivåg lurt.

Avslører ikke triksene

Men akkurat hva som er regissert på forhånd og hva som er improvisering, er en hemmlighet kun den innerste sirkel i wrestlingmiljøet blir innviet i.
En tryllekunstner avslører ikke triksene sine, ikke vi heller, sier "Big John".
Men jeg kan si at det går mye på samhandling. Vi lærer å lese hverandre, og trener mye sammen, legger han til.

Saftige slag

I søndagens kamp mot sintidligere bestevenn, og nå argeste rival, var det "Tveitas skrekk" som kom best i gang, med noen saftige slag mot hodet. Men etter 13 minuttter hadde "Big John" truffet ringgulvet en gang for mye. En "chokebom" felte til slutt den regjerende norgesmesteren. Nå er det tid for restitusjon.
Armen ble klemt litt forkjært, så det blir nok en lengre pause enn vanlig, mener Veivåg.Det ble en kamp med ekte, norsk husholdningsvold
Jon "Big John" Veivåg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere