RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brutalt ran på Sinsen


 
 
En mann ble tvunget til å kjøre rundt og ta ut penger til gjerningsmann. Les politiloggen her.

SINSEN: Kl. 01.35 i natt fikk politiet melding om at en 30 år gammel mann var blitt tvunget til å låse opp sin leilighet hvor han ble frastjålet sin pc. Han ble deretter fulgt til en minibank for å ta ut penger.

Gjerningsmannen forsvant ned Trondheimsveien.

Fornærmede fikk brukket nesen og skrapt opp kinnen fra munnviken og opp over kinnet. Han hadde også blitt kløpet i skrittet. Mannen ble transportert til legevakten og deretter til Sentrum politistasjon for å inngi anmeldelse på forholdet.

Det finnes et godt signalement på gjerningsmannen.

Innstigningstyveri på Hasle

HASLE: I går ca. kl. 22.40 kom en 27 år gammel mann hjem til sin leilighet på Hasle. Da hadde noen vært inn og rotet det til, noe var stjålet og nesten alt var i uorden.

Mannen fortalte at han hadde vært bortreist og satt et vindu på gløtt slik at katten kunne gå ut og inn. Politiet oppfordrer publikum til å holde dører og vinduer stengt når de reiser bort, og sørge for at husdyrene får stell på annen måte. Saken vil bli anmeldt i løpet av dagen.

Kvinne knuste bildeler

GRØNLAND: Kl. 00.31 i natt fikk politiet melding om at en 50 år gammel kvinne hadde knust noe i en bil på Grønland. Politiet kom til stedet og fant kvinnen som ble bortvist fra stedet i 24 timer.

Sjåføren vil anmelde forholdet i løpet av dagen. Saken er å betrakte som skadeverk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere