*Nettavisen* Nyheter.

Bryr du deg?

Lyns Corner.

Søndag er det klart for årets nest siste hjemmekamp, og det blir en meget spesiell kamp på mange mulige måter. For det første blir det Lyns første kamp på Ullevaal etter at vi endelig rykket ned, og jeg er veldig nysgjerrig på hvor mange mennesker som tar turen.

Vel, det jeg kan love alle som kommer er at vi kommer til å mønstre et veldig ungt og veldig bra lag. Et lag som skal bære klubbens navn gjennom Adecco-ligaen neste år, og som skal besørge haugevis av gode øyeblikk i 2010.

En annen grunn er at på søndag er det tv-aksjonen, og hvert eneste år gjør vi i Lyn noe spesielt rundt dette. I 2007 møtte vi Vålerenga i hovedkampen på TV2, og budskapet på draktene var: Sammen for barn. Dette var en Unicef-aksjon som ble en fenomenal suksess.

I fjor stilte Lyn med helhvite drakter med en Rosa Sløyfe på brystet, naturligvis for å gi Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon den nødvendige oppmerksomheten. I år skal vi ikke være noe dårligere.

Igjen legger vi bort den tradisjonelle røde, hvite og blå drakten og tar frem en ny. Denne gangen skal draktene være helhvite, og på brystet preges tv-aksjonens logo. Tv-aksjonen denne gangen går til inntekt for CARE som er en av verdens største hjelpeorganisasjoner, og samler inn penger til kvinner i 13 bestemte land. CARE hjelper hvert år omtrent 65 millioner mennesker, og nå kan du være med på å støtte CARE i sitt arbeid mot en verden hvor fattigdom er overvunnet og mennesker lever i trygghet og verdighet. Ta opp telefonen umiddelbart og ring 820 44 110. Da gir du 200 kroner, og med på å støtte et fantastisk formål.

For at Lyn skulle klare å komme i mål med dette måtte vi igjen henvende oss til våre ekstremt dedikerte samarbeidspartnere Carrot, Alliero, Top Temp Bemanning, Puma, Nordea, Vogt & Wiig, TOMs Budbil, AXA, og Smart Club. Disse gir fra seg veldig verdifull eksponeringsplass, og jeg ønsker personlig, og på vegne av Lyn å rette en stor takk til dem. Det er tredje året på rad vi gjør dette, og har blitt en veldig viktig ting for oss i Lyn.

Søndag klokken 18:00 kan du derfor være med på å støtte en fantastisk sak ved å være tilstedet på stadion når Lyn tar imot Strømsgodset. Ja, i tillegg til å heie Lyn frem til årets andre trepoenger.

Å kunne være en del av en klubb som har forankret denne type arbeid i hele organisasjonen, samtidig som man opplever utfordringer ut av en annen verden, fyller meg med umåtelig mye stolthet.

Jeg gleder meg veldig til søndag, og jeg håper du kommer.

God helg.

Joachim Westher Andersen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag