RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bryter eget påbud


Friluftsetaten ryddet, men nå har Samferdselsetatens arbeider ført til dumping av kvist og kvast.
Friluftsetaten ryddet, men nå har Samferdselsetatens arbeider ført til dumping av kvist og kvast. Foto: Foto: Arne-Vidar jenssen
Oslo kommune er de første til å bryte påbudet om å ikke kaste avfall i Almedalen.

ØSTENSJØ: For ikke lenge siden ble det tatt en etterlengtet opprydning av skråningen fra Østensjøveien og nedover i Almedalen.

Friluftsetaten satte opp et fint skilt der det informeres om at det er ulovlig å dumpe avfall, samtidig som de ber folk hjelpe dem med å holde området ryddig.

Nå reagerer en av våre lesere på at det ligger store kvisthauger der, som er etterlatenskaper etter Samferdselsetatens sykkelveiarbeider.

– Det ble felt endel busker og småtrær i svingen her da sykkelveien ble oppgradert, som ikke er blitt fjernet. Nå er Oslo kommune de første til å bryte eget påbud, sier vår leser skuffet.

Lover å rydde opp

Nordstrands Blad ringer fungerende kommunikajonssjef Leif-Arne Kristiansen i Samferdselsetaten, som lover å ordne saken.

– Dette skal vi sørge for å rydde opp i snarest. Det er selvfølgelig ikke slik vi skal forlate området når vi har gjort en jobb, sier Kristiansen.

Han har nå snakket med prosjektansvarlig for sykkelveien, som igjen har gitt entreprenøren beskjed om å rydde opp etter seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere