*Nettavisen* Nyheter.

BSK avsluttet en god sesong

FLYTTER TIL SVERIGE: Christian O'Sullivan har skrevet under for IFK Kristianstad i den svenske eliteserien. Onsdag spilte han sin siste kamp for BSK Foto: Arkivfoto: Arild Jacobsen

Håndballherrene til BSK har hatt en meget god sesong. Onsdag avsluttet de med uavgjort i Elverum.

OSLO/ELVERUM: Elverum vant første sluttspillfinale 30-23 i Oppsal arena onsdag for en uke siden. Men gårsdagens finale på hjemmebane endte 29-29.

– Vi gjør en bra kamp. Det er ikke lett å vinne i Elverum, men vi spiller en meget bra kamp og hadde sjansen til å vinne, sier Jan «Proppen» Karlsson.

LES OGSÅ: Nacor Medina Perez dyttet til tilskuer

Det var fantastisk stemning i Terningen arena, noe 1992 tilskuere skal ha en god del av æren for.

Hjemmelaget gikk til pause med 16-12 ledelse, men BSK kom tilbake i 2. omgang, og utlignet til 29-29 helt mot slutten av omgangen.

– Vi avslutter sesongen med en god kamp, sier «Proppen», som er litt skuffet over at de ikke fikk mer tid til å forberede seg før første finaleoppgjøret i Oppsal arena.

– Vi startet sluttspillet elendig, og måtte gå all in de tre siste kampene. Etter 2. semifinalekamp fikk vi kun tre dager å forberede og restituere oss. Hadde vi fått en uke, som vi hadde i finalen, hadde vi hatt en bedre sjanse, sier treneren.

LES OGSÅ: Tre spillere forlater BSK. Se video

Nå får spillerne fri i to uker, før sesongoppkjøringen starter 9. juni.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag