RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FLYTTER TIL SVERIGE: Christian O'Sullivan har skrevet under for IFK Kristianstad i den svenske eliteserien. Onsdag spilte han sin siste kamp for BSK
FLYTTER TIL SVERIGE: Christian O'Sullivan har skrevet under for IFK Kristianstad i den svenske eliteserien. Onsdag spilte han sin siste kamp for BSK Foto: Arkivfoto: Arild Jacobsen

BSK avsluttet en god sesong

Håndballherrene til BSK har hatt en meget god sesong. Onsdag avsluttet de med uavgjort i Elverum.

OSLO/ELVERUM: Elverum vant første sluttspillfinale 30-23 i Oppsal arena onsdag for en uke siden. Men gårsdagens finale på hjemmebane endte 29-29.

– Vi gjør en bra kamp. Det er ikke lett å vinne i Elverum, men vi spiller en meget bra kamp og hadde sjansen til å vinne, sier Jan «Proppen» Karlsson.

LES OGSÅ: Nacor Medina Perez dyttet til tilskuer

Det var fantastisk stemning i Terningen arena, noe 1992 tilskuere skal ha en god del av æren for.

Hjemmelaget gikk til pause med 16-12 ledelse, men BSK kom tilbake i 2. omgang, og utlignet til 29-29 helt mot slutten av omgangen.

– Vi avslutter sesongen med en god kamp, sier «Proppen», som er litt skuffet over at de ikke fikk mer tid til å forberede seg før første finaleoppgjøret i Oppsal arena.

– Vi startet sluttspillet elendig, og måtte gå all in de tre siste kampene. Etter 2. semifinalekamp fikk vi kun tre dager å forberede og restituere oss. Hadde vi fått en uke, som vi hadde i finalen, hadde vi hatt en bedre sjanse, sier treneren.

LES OGSÅ: Tre spillere forlater BSK. Se video

Nå får spillerne fri i to uker, før sesongoppkjøringen starter 9. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere