*Nettavisen* Nyheter.

BSK banket tabelltoeren

Ujevne Bækkelaget slo til igjen da sterke Njård ble beseiret 29-23 søndag.

BEKKELAGET: Etter Oppsals lille formsvikt hadde Njård ambisjoner om å gjøre serieinnspurten spennende før lagene møtes neste helg.
Men, BSK gikk sterkt ut fra start og det ble tidlig klart at bortelaget ville slite for poengene. Lagene gikk til pause på 13-9, men Bækkelaget gjorde ting vanskelig for seg selv da de fikk to røde kort idet pausesignalet gikk.

To røde

Mikkel Inglingstad ble først vist ut for å dytte Njårds Anders Røe i bakken. Røe kom seg imidlertid kjapt på beina igjen og skaffet seg selv marsjordre ved å dytte tilbake. Så fikk Thomas Ekeberg noe overraskende også se det røde kortet for å forsøke å skille kamphanene.
Jeg synes jeg er veldig uheldig. Jeg forsøker bare å få de unna hverandre, og nå må jeg stå over neste kamp, sukket Ekeberg.

Målet 1.divisjon

Lagkameratene fortsatte imidlertid i samme stil også etter hvilen. Bent Mathisen storspilte i mål, fotrappe Torjus Bjørnstad løp og skjøt, mens Kenneth Lilleaas ble toppscorer med sju mål.
Vi er veldig ustabile, men i dag er vi kjempebra. Jeg er veldig godt fornøyd, smilte trener Øystein Johannessen.
Hva skal til for å gjøre dette laget stabilt gode?
Det handler om treningsdisiplin og å bygge opp et lag. Målet er 1. divisjon, men det er ikke et kortsiktig mål, avslutter treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.