BSK feide Fjellhamar av banen

IMPONERENDE AV BSK: Eline Wilberg og resten av BSK kan være stolte over prestasjonene i 2. omgang i Lørenskoghallen. Laget forsvarte seg bra og stengte igjen bakover,

IMPONERENDE AV BSK: Eline Wilberg og resten av BSK kan være stolte over prestasjonene i 2. omgang i Lørenskoghallen. Laget forsvarte seg bra og stengte igjen bakover,

Håndballjentene i BSK tok en meget sterk seier da de slo Fjellhamar 23-19 i Lørenskoghallen etter en meget god forestilling i 2. omgang.

BANENS BESTE: Caroline Smith.

FIKK SIN REVANSJE: Frida Stand Finstad.

NØYTRALISERT: Senka Buljan scoret seks mål i første omgang, men ble tatt ut av kampen i andre omgang.

LØRENSKOG: Det startet jevnt i Lørenskog, og lagene fulgte hverandre tett i første omgang. Men BSK var hakket hvassere og ledet med to mål til pause.


I andre omgang tett laget fullstendig igjen bakover, og var veldig gode fremover.

Laget slapp kun inn ett mål i løpet av de 15 første minuttene og hadde fullstendig kontroll.

Selv om laget avsluttet svakt, kunne de dra hjem med to velfortjente poeng.

– Dette var deilig. Vi må vinne slike kamper for å overleve i 1. divisjon, for vi tror det kommer til å bli utrolig jevnt bak de tre beste lagene i divisjonen, sier trener Morten Østereng.

Trenerteamet må ha sagt noen kloke ord i pausen, for laget gjorde vertene dårlige etter pause.

– Det kladder litt i første omgang. Men de første 20 minuttene i andre omgang er fantastiske. Vi er litt for ustrukturerte de siste 10 minuttene, men vi får rullert på laget og er kjempefornøyd med seier, sier Østreng.

Liten bismak

Bækkelagets beste, og toppscorer i kampen med sju mål, Caroline Smith, var veldig fornøyd med at laget kunne ta med to poeng hjem til hovedstaden. Men prestasjonene på banen den siste tredjedelen av kampen satte en liten demper.

– Vi spiller kjempebra i andre omgang, men det blir kluss på slutten. Vi virker litt for fornøyde og slipper de for lett inn i kampen. Akkurat det legger en liten demper på seieren, men vi er utrolig fornøyd med å vinne nøkkelkampen, sier hun.

Fikk sin revansje

Bakerst hos BSK sto Frida Strand Finstad nok en god kamp. Spilleren, som kom nettopp fra Fjellhamar foran denne sesongen, fikk ikke noe tillit da hun spilte for søndagens motstander.

– Dette var utrolig gøy, det kan ikke beskrives. Jeg føler at jeg fikk en liten revansje nå, sier hun med et smil.

For hun vartet opp med flere gode redninger, og hun stengte buret de første 20. minuttene i andre omgang.

– De fikk se nå at det var dumt å la meg gå. Men BSK passer meg bedre, for her får jeg tillit, sier Frida Strand Finstad.

– Hvordan var det å stå i mål i andre omgang?

– Forsvaret satt, og da er det en drøm å stå i mål. Det var rett og slett dritgøy å spille. Dette gir selvtillit, sier hun.

Også trener Morten Østreng er full av lovord.

– Vi ser mange keeperredninger i dag. Vi har to gode keepere og i dag står Frida. Det handler om selvtillit, og det får hun her, sier Østreng, som gleder seg til de to neste nøkkelkampene.

– Vi står godt bakover, har keeperredninger, forsvaret bidrar med mål. Nå ser det bra ut og vi gleder oss til fortsettelsen, sier treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.