RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BSK-festen utsatt


Eric Larsen var som vanlig frisk for Bækkelaget, men Målløs hadde enda farligere avsluttere lørdag.
Eric Larsen var som vanlig frisk for Bækkelaget, men Målløs hadde enda farligere avsluttere lørdag.
Innebandygutta til Bækkelaget gikk i helgen på sesongens første tap. Nå får laget en tøff jobb med å beholde førsteplassen i serien.

BEKKELAGET: Kun seriemesteren får spille kvalifiseringsspill om opprykk til eliteserien, og med to serierunder igjen har nå BSK – som hadde 19 seirer på 19 forsøk før Målløs-kampen – en vanskelig oppgave før førsteplassen er sikret. Mens Målløs reiser til Hedmark for å møte tabelljumbo Elverum førstkommende helg, må BSK til Østfold for å møte serietreer Fredrikstad. Også sistnevnte er med i kampen om seriegull.

– Nå må vi ha poeng i Fredrikstad, men jeg er fortsatt sterk i troen på at vi skal klare dette, sier BSK-trener Jan Magnar Ingebrigtsli.

Han forventer en ny tøff kamp kommende helg.

– En eller annen gang måtte tapet komme, selv om det selvsagt var synd det kom i en slik kamp. Det blir tøft også mot Fredrikstad, og de er kanskje mer fintspillende enn Målløs. Målløs er et tøffere lag å møte fysisk, sier Ingebrigtsli.

Ble slitne

BSK-treneren understreker at det ikke vil være noe nederlag hvis opprykket skulle glippe.

– Det er ikke noe krise for oss hvis det ikke blir opprykk. Vi har uansett nådd målet vårt om bronse i årets serie, sier han.

Lenge så det ut til at kampen mot Målløs skulle sikre førsteplassen for BSK. Laget ledet 4-2 drøyt halvveis, men Målløs fikk et reduseringsmål før den andre perioden var over. I siste periode avgjorde gjestene fra Groruddalen med to kjappe scoringer.

– Vi fikk egentlig kampen inn i vårt spor, og vi spilte to gode perioder. Etter hvert ble vi nok litt slitne. Det ble mye spilletid på enkelte av spillerne, sier Ingebrigtsli som selv ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Svakt overtallsspill

Treneren tar også selvkritikk etter årets første nederlag. BSK fikk flere muligheter i spill fem mot fire, men det lyktes ikke laget å score i overtall.

– Jeg tar litt selvkritikk for overtallsspillet. Vi skapte så å si ikke noe i overtall, og det er for dårlig. Slike situasjoner avgjør ofte jevne kamper, så det var synd vi ikke gjorde det bedre. Vi har hatt ett system som har fungert bra denne sesongen, men i denne kampen skulle jeg ønske vi hadde en annen plan i bakhånd, sier Ingebrigtsli.

Han synes det er synd gutta gir fra seg overtaket i kampen.

– Fra 10 til 40 minutter hadde vi full kontroll, men dessverre for oss har de noen vasse avsluttere, sier Ingebrigtsli.

Nå blir det spenning til siste slutt i 1. divisjon, og kampen lørdag er nøkkelen. I siste serierunde spiller BSK hjemme mot Lisleby, noe som ikke kommer til å by på trøbbel for serielederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere