RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BSK J17 cruiser videre

Ni kamper - ni seire. Bækkelagets J17 flyr videre i Sparserien. I helgen ble Start, Larvik og Rygge sendt hjem med tap fra Bækkelagshallen.

BEKKELAGET: Det humper og går, og det er hyggelig å se at vi begynner å få litt glede i spillet igjen, sier trener Sissel Bleivik.
For BSKs jenter har hatt et meget tøft program denne sesongen, og for de beste spillerne har det vært et skikkelig hardkjør.
At vi kom til NM-finalen med J19 gjorde at at vi ikke fikk noen juleferie. Det har gått i ett, og vi merker at vi sliter litt på hverandre, sier Bleivik.

Tre seire

Selv om ikke alt går helt på skinner, så var det nok til at BSK tok tre nye seire i helgens Sparrunde i Bækkelagshallen.
I den første kampen ble Start fra Kristiansand slått 28-18.
Mange har fortalt meg at Start er så dårlige, men dette er en gjeng med 89-spillere som kan spille håndball, sier Bleivik.
I den andre kampen ventet Larvik på motsatt halvdel. Dette var i utgangspunktet rundens toppkamp, og BSK kom bakpå med 0-3.
Vi slet litt i starten, men jentene spilte seg stort opp etterhvert. Og Marianne (Jansen) sto veldig godt i mål i den kampen, sier Bleivik.
I søndagens siste kamp mot Rygge hadde BSK bra kontroll.
Vi slapp bare inn åtte mål før pause, og gjorde jobben da, sier Bleivik.

Fire beste

Sammen med Bjørnar er BSK det eneste ubeseirede laget.
Målet er fortsatt å bli blant de fire beste, sier Bleivik.
Anne Sofie Østerud, Pernille Wibe, Christina O'Sullivan og Charlotte Mordal ble tatt ut på rundens lag i Bækkelagshallen.
Anne Sofie var helgens store overraskelse. Hun var veldig god i alle kampene, sier Sissel Bleivik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere