RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BSK mot eliteserien

Innebandygutta til Bækkelaget feide Nor-92 av banen, og holder stø kurs mot seriegull i første divisjon. Fire kamper gjenstår.

BEKKELAGET: Målet er opprykk. Det går ikke an å si noen annet når vi først har kommet så langt, sier Robert Larsen.
30-åringen er en av veteranene i BSK. Han har spilt i klubben i ti år, og vært med på opprykksfesten helt siden BSK levde en anonym tilværelse i 4. divisjon.
Det hadde vært moro å få prøve seg i eliteserien, sier Robert.
Men det er et lite stykke frem for BSK. Fire seriekamper gjenstår mot Råde (h), Lørenskog (h), Hasle/Løren (b) og Grei (b). Holder BSK unna, så blir det kvalikspill om opprykk.
Vinneren i avdelingen vår skal spille mot tre andre seriemestere i Stavanger før påske, og da rykker de to beste lagene opp, sier Robert.

Dårlig start

I torsdagens hjemmekamp mot Nor-92 fra Solbergelva utenfor Drammen, så det mørkt ut for BSK halvveis ut i kampen. Da ledet nemlig gjestene 4-2.
Spillet bølget frem og tilbake hele tiden, og forskjellen på lagene var at Nor-92 satte sjansene sine, sier Robert. Men scoringer av Eric Larsen og Fredrik Hoff Eriksen i løpet av sluttminuttet av midtperioden bragte balanse i regnskapet.
De målene var viktige, sier Robert. Og derfra og ut handlet det bare om BSK.
Selv om vi lå under så følte jeg at vi hadde full kontroll hele tiden. Jeg gikk rundt med følelsen av at dette kunne vi bare ikke tape, sier Robert.
Og han fikk rett. BSK feide Nor-92 av banen i tredje periode hvor de vant hele 6-1.
Vi fikk vist hvem som var best, sier Robert Larsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere