Gå til sidens hovedinnhold

BSK nær poeng

BSK spilte jevnt med Levanger, men rutinen ble igjen utslagsgivende da gjestene vant 30-29.

BJØRNDAL: Fire minutter før slutt utlignet Karoline Søgaard til 28-28, og stemningen steg i hallen. Ungjentene hadde muligheten til å ta poeng for første gang denne sesongen.

Men Levangers rutine ble avgjørende i noen hektiske sluttminutter. Gjestene scoret to ganger til, og da hjalp det ikke at Søgaard satte inn kampens siste mål.

- Jeg trodde vi skulle klare det. Jeg føler vi er et mye bedre lag enn Levanger, men vi er unge og uerfarne. Vi spilte med samme rekke i nesten hele 2. omgang, og ble slitne mot slutten. Det kokte litt for oss, mens Levanger var rutinerte. Jeg er skuffet over at vi ikke klarte det, sier Søgaard.

Hege Skarprud satt med den samme følelsen.

- Dette var utrolig surt, og ble en reprise på et par kamper i fjor hvor det ikke holdt helt. Vi hadde en fin opphenting, og jeg syntes vi hadde kontroll, men vi ble slitne mot slutten.

Kontringer

Gjestene ledet 16-15 til pause, og stakk ifra midtveis i 2. omgang.

- Da kontret de inn scoringer fordi vi var dårlige i angrep, sier trener Tommy Skjelstad.

Men jentene ga ikke opp. Levanger spilte flatt i forsvar og det benyttet Karoline Søgaard og Christina Solheim Andersen seg av med skudd fra distanse. De scoret henholdsvis åtte og seks mål mot Levanger.

Charlotte Mordal scoret syv og er nummer to på toppscorerlista i eliteserien etter tre kamper, med 27 mål. Linn-Kristin Riegelhuth topper med 31 scoringer.

BSK hadde håpet å få serbiske Svetlana Obucina klar til kampen. Men hun blir spilleklar i morgen, torsdag.

Dette var en kamp hvor Bækkelaget kunne fått med seg poeng. Men Tommy Skjelstad ser ikke mørkt på situasjonen.

- Alle poengene vi får med oss før EM-pausen er en ren bonus for oss, sier han.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget