RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BSK sprakk etter pausen


BSK slet med å holde følge med Njård, og tapte til slutt med elleve mål, 31-20.
BSK slet med å holde følge med Njård, og tapte til slutt med elleve mål, 31-20.
BSK holdt greit følge med Njård de 30 første minuttene, men etter pausen skrudde hjemmelaget opp tempoet og kontret seg til seier.

MAKRELLBEKKEN: Elleve kontringsmål i eget nett, mens bare en kontring for Bækkelaget havnet bak njårdkeeperen. Det er for dårlig ifølge BSK-trener Tommy Skjelstad.

Det sier seg selv at man ikke vinner håndballkamper da, sier han.

Bedre i etablert forsvar

Til tross for at han søndag kveld ledet laget til sitt tiende strake tap i eliteserien, velger Skjelstad å se etter det som faktisk er positivt.

Altså, ingen kan være fornøyd etter å ha tapt med elleve mål, men vi blir bedre på de tingene vi har trent på, sier Skjelstad. Blant annet har BSK hevet seg i det etablerte forsvaret.

Til tider er det ganske bra i dag, men vi er som sagt for dårlige i kontringsløpene hjemover, samt vårt eget kontringsspill, presiserer han.

Mørk hevdet seg

En av spillerne som bidro kraftig til at Njård rykket fra i løpet av de første ti minuttene av andre omgang, var tidligere BSK-spiller Nora Mørk. Hun scoret fem mål på fem minutter, og økte Njårds ledelse fra 15-11 til pause, til 20-12 etter 35 minutter.

Det virker som de blir slitne, og når vi skrur opp tempoet klarte de ikke å henge med, sier Mørk, som har sympati med BSKs situasjon.

Synd at de sliter, det er ikke noe ålreit, sier Mørk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere