RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BSK tapte bunnkampen


Christina Solheim Andersen og Bækkelaget fikk seg nok en nedtur i eliteserien onsdag kveld.
Christina Solheim Andersen og Bækkelaget fikk seg nok en nedtur i eliteserien onsdag kveld.
Det ser mørkt ut for BSKs håndballjenter med tanke på å berge plassen i eliteserien.

EKEBERG: Onsdag tapte laget den viktige nøkkelkampen hjemme mot tabelljumbo Toten, og dermed er laget parkert helt i bunn av tabellen uten poeng.

Det er tungt nå. Dette var en stor nedtur, sier BSK-trener Tommy Skjelstad.

Han fikk se sine disipler gi alt i kampen om poengene mot gjestene fra Oppland, men BSKs ungjenter kom til kort mot gjestenes rutinerte lag anført av de tidligere BSK-stjernene Sorina Teodorovic og Sahra Hausmann (comeback etter seks år).

Ledet én gang

Det var Toten som raskt festet grepet om kampen, og en periode i 1. omgang ledet gjestene med fire mål. BSK maktet imidlertid å kjempe seg tilbake i kampen, og 21 minutter inn i kampen ledet hjemmelaget 9-8. Det var riktignok siste gang BSK ledet mot sin rival i bunnkampen, for Toten snudde raskt kampen igjen for så å sikre seg en ledelse på tre mål til pause.

Etter hvilen kjempet BSK hele tiden for å komme i kapp med opplendingene, men det ble bare nesten.

Dermed står Tommy Skjelstads jenter fortsatt uten poeng etter ni seriekamper, og har nå fire poeng opp til Njård på kvalifiseringsplass.

Vi hadde trengt mer positiv giv frem mot søndagens kamp mot Njård, men vi får bare prøve å mobilisere på nytt til den kampen, sier Skjelstad.

Lite rutine

Mot Toten fikk BSK-treneren se at hans unge jenter gjorde feil i avgjørende faser.

Det er ikke lett med et ungt og urutinert lag når vi har kniven på strupen. 23 mål fremover er for dårlig, men 25 bakover kan vi leve med, oppsummerer Skjelstad.

PS! På en ellers grå dag kunne i alle fall to spillere glede seg over sin debut for BSK. Cathinka Håkonsen gikk like så greit rett inn i BSK-buret fra start, mens Sabrina Strandbråten også fikk sine første minutter i den gule drakten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere