*Nettavisen* Nyheter.

BSK tapte for Gjerpen

Hege Skarprud spilte en meget god kamp for BSK mot Gjerpen.

BSK måtte se seg slått med hele 10 mål av Gjerpen i egen hall søndag, men tross stortap så viste dette unge BSK-laget sitt store potensiale.

BEKKELAGET: Håndballdamene til BSK bør overhodet ikke deppe for mye over tapet for Gjerpen, det ble riktignok stygge sifre til slutt, men ser man litt bak resultatet samt tar med seg det beste spillet fra hver omgang, ja da er det mye å glede seg til fremover med dette meget unge mannskapet, som kan skilte med hele 15 spillere som har erfaring fra det norske juniorlandslaget.

Startet lovende

BSK startet meget bra mot Gjerpen, og lå bare bakpå med 9-10 etter de første 20 minuttene.

Deretter sviktet laget stort i forsvar, samtidig som altfor mange avsluttninger enten gikk over målet, eller må anses som ren keepermat for Gjerpens sisteskanse Pernille Fisker, dermed økte Gjerpen sin ledelse med seks mål til stillingen 13-19 ved pause.

Tidvis god håndball

Den andre omgangen skulle vise seg å bli ganske lik den første, der BSK tidvis spilte god håndball, men ble hardt straffet av Gjerpen for personlige feil. Også gjestene bommet mye mot slutten, men var allikevel noen hakk hvassere enn BSK og seiret til slutt med 10 mål og seier 23-33.

Selv om Gjerpen kunne stille med de største spillerprofilene som Anne Kjersti Suvdal og Anja Edin, så var det hjemmelagets Hege Skarprud som dominerte kampen.

Enten hun sloss fra streken eller fungerte som spilleopplegger, så mestret hun oppgavene særdeles godt og viste en innstilling som virket positivt smittende på sine lagvenninner. Selv synes Skarprud at tapet for Gjerpen ble litt for stort, men at det er masse lyspunkter å spore for fremtiden.

Vi henger jo godt med og viser at vi er dyktige når vi jobber samlet, men sliter etterhvert med forsvarsspillet og altfor enkle mål bakover. Det positive er at vi ofte får til gode løsninger fremover og viser publikum at vi også kan spille god håndball, forklarer Skarprud til Nordstrands Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.