Gå til sidens hovedinnhold

BSK tok pokalen

Kaptein Thomas Haaland (30) kunne stolt løfte pokalen over hodet etter at Bækkelagets innebandyherrer slo Grei i seriefinalen, og sikret seg gull i Østlandsserien.

AMMERUD: Vi gikk på banen for å vinne, og det klarte vi. Så nå er det lov å juble litt, sier Thomas Haaland.
For BSK hadde et meget bra utgangspunkt foran søndagens seriefinale. Grei måtte vinne med seks mål for å snyte BSK for gullet, og stikke av med kvalikplassen for opprykk til eliteserien.
Det går så fort i innebandy at vi ikke tenkte på det når vi gikk ut på banen. Går det først galt, så renner målene inn, sier Haaland.
Men BSK fikk en drømmestart på kampen. "Liraren" Tommy Henell ordnet på egenhånd 1-0 etter et drøyt halvt minutt, og da var i grunnen løpet kjørt for Grei allerede.
Det var en veldig god start. Det gorde det enda vanskeligere for Grei, og de fikk seg en psykisk knekk, sier Haaland.

Forsiktig

Men Haaland tok ikke ut noe på forskudd. Det sto 5-5 etter to perioder, men selv ikke da var 30-åringen helt sikker.
I begynnelsen av tredje periode fikk jeg følelsen av at vi kom til å klare det, men når du er ute på banen så tenker du ikke så mye på akkurat det, sier Haaland.
Men BSK hadde full kontroll på Grei, og det var aldri noe snakk om saken. Vertene fra Groruddalen var ikke stand til å vinne kampen engang. BSK vant til slutt 7-6, og Haaland kunne feire sin største triumf i løpet av sine ti år i BSK.
Vi har to sjetteplasser på rad i Østlandsserien, men i år har vi hatt bedre flyt og marginer, sier Haaland, som er en av tre innebandybrødre med fortid i Manglerud Star Hockey. I dag spiller Thomas og Espen i BSK, mens Jørgen gikk til Tunet før denne sesongen.
Hva nå?
Nå skal vi spille kvalik om opprykk i Stavanger den første helgen i april, og det blir rimelig surt hvis vi ikke klarer det nå, sier Thomas Haaland.
BSK møter avdelinsgvinnerne fra tre andre regioner i Norge, og de to beste lagene rykker opp. Det er en sensasjon hvis BSK ikke er ett av de to lagene.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar