*Nettavisen* Nyheter.

BSK/NIF cruiser videre

Johannes Hippe scoret fem ganger mot Oppsal og viste samtidig sitt potensial som en kommende storspiller.

BSK/NIF bokførte sesongens 16. seier da laget slo Oppsal 40-32 søndag. Dermed holder laget virkelig liv i sin målsetting om opprykk til 1. divisjon.

Klikk på bildet for å forstørre.

Marinko Kurtovic er godt fornøyd med tilværelsen som BSK/NIF-trener for tiden og målet om opprykk lever i beste velgående.

Klikk på bildet for å forstørre.

Oppsal tapte kampen mot BSK/NIF, men hadde lagets bestemann og toppscorer i Morgan Lunde (11 mål).

Klikk på bildet for å forstørre.

Oppsal-trener Roger Gabrielsen virket noe oppgitt i kampens hete.

Trasop: Det var aldri noen tvil om hvor seieren ville havne i Oppsal Arena søndag. Selv om det bare ble seier med åtte mål for BSK/NIF, var det tidvis store kvalitetsforskjeller på lagene. Det vil si at gjestene fremstod som bedre og mer komplette i alle lagledd, i en kamp som bød på mye god underholdning for de 250 fremmøtte tilskuerne.

Har oppskriften klar

BSK/NIF-trener Marinko Kurtovic var godt fornøyd etter kampen og maner nå gutta sine til fullt fokus i tiden fremover;

- Det er meget viktig at vi ikke begynner å hvile nå. Alle jager jo serielederen, så vi må bestrebe oss etter å ha fullt fokus i tiden fremover. Skal vi rykke opp må vi prestere optimalt på treningene, noe som vil gjenspeile seg i kampene fremover. Jeg har stor tro på spillerne, det er en fantastisk og ikke minst en lojal spillegruppe, forklarer Kurtovic til Nordstrands Blad.

- Mot Oppsal ikveld er jeg mest fornøyd med grunnlaget vi legger i den første omgangen, da spiller vi flott håndball og vi setter virkelig standarden. Vi faller aldri av og jeg synes vi vinner fortjent mot et Oppsal-lag jeg vil karakterisere som et riktig godt lag, men som brister noe på forsvarsspillet og målvaktene sine, avslutter Kurtovic.

Oppsal hadde den beste spilleren

Morgan Lunde var i storform mot serielederen og banket inn hele 11 mål. Selv synes Lunde at det er bittert at laget ikke kjemper i toppen, noe han og resten av Oppsal hadde som mål før sesongstart.

- Mulighetene for opprykk ble borte litt for tidlig for oss denne sesongen, nå må vi i stedet stå distansen ut for så å tenke på neste sesong. Det er jo litt bittert, forklarer Lunde minutter etter at han ble utropt til sitt lags beste spiller.

- Vi er et lag som scorer mange mål, men dessverre så evner vi ikke alltid å løpe hjemover, samtidig som forsvarspillet og manglende redninger blir mye av vår bane i kampen mot BSK/NIF. All respekt for motstanderen, men det er ikke noe forsvarslag, de skal allikevel ha kreditt for at de har tatt steget og at de nå er en solid opprykksfavoritt, avslutter Lunde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag