*Nettavisen* Nyheter.

BSK/NIF fikk seg en på trynet

TØFFE TAK: Christian O´Sullivan var en ener på BSK/NIFs lag, her blir han stoppet av Vikings Aksel Norheim. Foto: FOTO: Arild Jacobsen

Håndballherrene til BSK/NIF luktet nedrykk lang vei da de tapte 29-25 hjemme for poengløse Viking i Nordstrandhallen.

Klikk på bildet for å forstørre.

BEGYNTE BRA: Erlend Egeland & Co. hang høyt de første minuttene,men så gikk det skikkelig i stå for BSK/NIF.

NORDSTRAND: - Dette var helt ræva, en pinlig forestilling, sier Henrik Eriksen.

Og det har kapteinen helt rett i. For leverer ikke BSK/NIF bedre enn de har gjort i de to siste kampene mot Follo HK (tap 21-31) og Viking (tap 25-29), så bærere det rettt ned i håndballens nestbeste selskap.

- Vi spiller helt uten sjel og glede, det er ikke noe guts, sier Eriksen.

Og Eriksen har helt rettt i det også. For det var noe grått, trist og tamt over hele linja i Nordstrandhallen lørdag ettermiddag.

BSK/NIF var pigge i fire minutter, og ledet 3-1 - så var det slutt på alt som heter moro for vertene som bare ble dårligere og dårligere jo lengere kampen gikk.

Manglet Strand

Viking kom til Nordstrandhallen med sju strake tap, og fire minuspoeng som de ble ble trukket på grunn av økonomieni før sesongen. I tillegg var lagets store stjerne, Kjetil Strand, igjen hjemme i Stavanger.

- Vi er veldig godt forberedt på det Viking kommer med, og vi har snakket mye om at det ikke bare er å gå ut å hente poengene selv om Viking ligger der de ligger, sa assistenttrenrer Terje Gulbrandsen før kampen.

Fine ord, som ble sittende igjen på taktikktavla. For ute på parketten i Nordstrandhallen var det langt mellom høydepunktene.

- All ære til Viking som kjemper og vil vinne, det vil ikke vi, sier Eriksen.

Bare O´Sullivan

Det sto 11-11 til pause, og de som satt og ventet på at BSK/NIF skulle sette inn et gir til - måtte vente forgjeves.

Etter hvilen var det Christian O´Sullivan mot Viking, og det ble selvfølgelig litt i tøffeste laget.

- Dette holder rett og slett ikke. Etter at vi tapte med ti mål mot Follo HK sist, så regnet jeg med at alle gutta, inkludert meg selv, skulle komme med mer trøkk i dag. Det gjorde vi ikke, og det skuffer meg, sier O´Sullivan.

Viking styrte andreomgangen, og BSK/NIF gikk helt opp i limingen - i forsvar.

- Vi slipper inn 18 mål på en omgang mot Viking på hjemmebane. Det skal ikke skje, og det skal ikke skje mot noen lag, sier O´Sullivan.

Skal BSK/NIF ta poeng i Postenligaen må kollektivet og innsatsen være på plass, mot Viking var begge deler lagt igjen i garderoben.

- Vi var ekstremt dårlige kollektivt, og det er skuffende, sier O´Sullivan.

BSK/NIF ligger på kvalikplass for nedrykk, og onsdag venter en tøff bortekamp mot Drammen.

- Det skulle ha vært en bonuskamp for oss hvis vi slo Viking. Nå må vi slå Drammen isteden for å henge med, sier Christian O´Sullivan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.