RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BSK/NIF slår et slag for miljøet


Samler inn: Markedssjef Alexander Faye-Schjøll (venstre), Henrik Eriksen og Emil Midtbø Sundal oppforder publikum til å ta med seg gamle mobiltelefoner på lørdagens kamp.
Samler inn: Markedssjef Alexander Faye-Schjøll (venstre), Henrik Eriksen og Emil Midtbø Sundal oppforder publikum til å ta med seg gamle mobiltelefoner på lørdagens kamp. Foto: Foto: Arild Jacobsen
Lørdag møter håndballherrene til BSK/NIF nyopprykkede Sandefjord i Nordstrandhallen. Da kan du samtidig kvitte deg med din gamle mobiltelefon.

Nordstrand: – Vi har en kampanje hvor vi oppfordrer publikum og samarbeidspartnere til å ta med seg sin gamle mobiltelefon, sier markedssjef, Alexander Faye-Schjøll i BSK/NIF.

Avtalen er et samarbeid mellom Telenor og idrettsforbundet hvor formålet er både et miljøtiltak og inntekt til klubbene.

– Miljø er et av BSK/NIFs viktigste verdibegreper, i tillegg til begeistring, prestasjon og ansvar, sier Faye-Schjøll.

Inntekt

For hver telefon som blir lagt i bagen i hallen, så får BSK/NIF 35 kroner.

– Statistikk viser at 7 av 10 nordmenn har en mobiltelefon i skuffen de ikke bruker, sier Faye-Schjøll.

Og det er ingen grunn til å frykte at sensitiv informasjon kommer i gale hender.

– Telefonene blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte. Telenor har strenge rutiner for sikkerhet, og all gjenværende informasjon vil bli slettet. Det eneste publikum trenger å gjøre er å fjerne SIM-kortet, sier Faye-Schjøll.

Skal vinne

Og etter at telefonene er plassert trygt i bagen, så lover BSK/NIF seier over Sandefjord.

– Det er en kamp vi skal vinne, sier Henrik Eriksen.

Sandefjord fikk plassen da Oppsal trakk laget.

– Jeg regner med at Sandefjord er sugne på å vise at de fortjener plassen i eliteserien, men vi skal være bedre enn dem, mener Eriksen.

Og BSK/NIF er sugne på revansje etter stortapet for Elverum forrige søndag.

– Vi gutta snakket om at vi måtte glemme Elverum-kampen så fort som mulig, og det har vi klart å gjøre, sier Henrik Eriksen.

BSK/NIF må kansje klare seg uten Erlend Egeland (spilte ikke mot Elverum), som ødela skulderen på trening i forrige uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere