RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enorm spenst: Johannes Hippe sørget for fem mål mot Herulf, men dessverre for ham og BSK/NIF så holdt ikke dette til seier i Mossehallen.
Enorm spenst: Johannes Hippe sørget for fem mål mot Herulf, men dessverre for ham og BSK/NIF så holdt ikke dette til seier i Mossehallen. Foto: Foto: Thomas Granerød

BSK/NIF under streken

En meget ordknapp og skuffet Johannes Hippe forsto ikke helt hvorfor håndballherrene til BSK/NIF tapte den viktige bunnkampen mot Herulf.

MOSS: Før søndagens runde i Postenligaen lå hjemmelaget Herulf på direkte nedrykksplass, mens BSK/NIF lå på "trygg" grunn på en 9. plass.

 
 


Etter oppgjøret var plasseringene lagene seg imellom snudd på hodet - og som ikke det var nok så vant også Nøtterøy sin kamp mot Fyllingen.

– Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si for noe, akkurat nå føles det så tungt at jeg omtrent ikke klarer å prate, sier Johannes Hippe etter 30-27 tapet for Herulf.

– Hva gikk galt da, Hippe?

– Vet ikke helt. Jeg synes vi jobber veldig godt, men vi slipper inn noen altfor enkle mål, spesielt er dem gode på kontra.

Førte kampen

Gjestene BSK/NIF førte det meste av den første omgangen, ledet et par ganger med tre mål, men måtte ta pause på stillingen 16-15 til Herulf.

Lagene fulgte hverandre tett i starten av den andre omgangen - og hadde faktisk en tomålsledelse drøye midtveis i omgangen.

Stian snudde

Etter å ha sittet på benken i de første 47 minuttene kom Oppsal-gutten Stian Gabrielsen innpå og preget kampen direkte. Fire kjappe mål fra Stian snudde kampbildet - og dermed kunne Herulf til slutt juble for en alt i alt fortjent hjemmeseier.

– Jeg har hatt en skikkelig god følelse i hele dag og visste at dette kom til å gå bra. Det ble en real slitekamp som vi dro i land ved godt spill det siste kvarteret, avslutter Stian Gabrielsen.

Lillebror Ørjan Gabrielsen var naturlignok ikke ved like godt mot etter kampslutt, men gledet seg over brorens prestasjoner;

– Det er alltid hyggelig når Stian spiller godt, men det er overhodet ikke noe hyggelig å tape, spesielt ikke i så viktige kamper som dette. Det er fortsatt lenge igjen av serien - og det er på ingen måte en "farlig" situasjon for oss enda, selv om det føles skikkelig bittert og surt, avslutter 18-årige Ørjan Gabrielsen til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere