*Nettavisen* Nyheter.

BSK/NIF under streken

Enorm spenst: Johannes Hippe sørget for fem mål mot Herulf, men dessverre for ham og BSK/NIF så holdt ikke dette til seier i Mossehallen. Foto: Foto: Thomas Granerød

En meget ordknapp og skuffet Johannes Hippe forsto ikke helt hvorfor håndballherrene til BSK/NIF tapte den viktige bunnkampen mot Herulf.

Klikk på bildet for å forstørre.

Brødre: Stian og Ørjan Gabrielsen (høyre) i kamp for hver sin klubb i Postenligaen, denne gang gikk storebror Stian av med seieren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Snudde kampen: Stian Gabrielsen satt på benken i hele 47 mnutter, men kom inn og snudde kampen til Herulfs favør.

MOSS: Før søndagens runde i Postenligaen lå hjemmelaget Herulf på direkte nedrykksplass, mens BSK/NIF lå på "trygg" grunn på en 9. plass.Etter oppgjøret var plasseringene lagene seg imellom snudd på hodet - og som ikke det var nok så vant også Nøtterøy sin kamp mot Fyllingen.

– Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si for noe, akkurat nå føles det så tungt at jeg omtrent ikke klarer å prate, sier Johannes Hippe etter 30-27 tapet for Herulf.

– Hva gikk galt da, Hippe?

– Vet ikke helt. Jeg synes vi jobber veldig godt, men vi slipper inn noen altfor enkle mål, spesielt er dem gode på kontra.

Førte kampen

Gjestene BSK/NIF førte det meste av den første omgangen, ledet et par ganger med tre mål, men måtte ta pause på stillingen 16-15 til Herulf.

Lagene fulgte hverandre tett i starten av den andre omgangen - og hadde faktisk en tomålsledelse drøye midtveis i omgangen.

Stian snudde

Etter å ha sittet på benken i de første 47 minuttene kom Oppsal-gutten Stian Gabrielsen innpå og preget kampen direkte. Fire kjappe mål fra Stian snudde kampbildet - og dermed kunne Herulf til slutt juble for en alt i alt fortjent hjemmeseier.

– Jeg har hatt en skikkelig god følelse i hele dag og visste at dette kom til å gå bra. Det ble en real slitekamp som vi dro i land ved godt spill det siste kvarteret, avslutter Stian Gabrielsen.

Lillebror Ørjan Gabrielsen var naturlignok ikke ved like godt mot etter kampslutt, men gledet seg over brorens prestasjoner;

– Det er alltid hyggelig når Stian spiller godt, men det er overhodet ikke noe hyggelig å tape, spesielt ikke i så viktige kamper som dette. Det er fortsatt lenge igjen av serien - og det er på ingen måte en "farlig" situasjon for oss enda, selv om det føles skikkelig bittert og surt, avslutter 18-årige Ørjan Gabrielsen til Nordstrands Blad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag