RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BSKs gulljente


Mille Bøhm Syversen har trent godt i hele vinter, og det fikk konkurrentene merke i KM i helgen. Lørdag var Mille raskest av samtlige i klassisk.
Mille Bøhm Syversen har trent godt i hele vinter, og det fikk konkurrentene merke i KM i helgen. Lørdag var Mille raskest av samtlige i klassisk.
For BSKs Mille Bøhm Syversen handlet jula mest om trening. I KM kom belønningen for 15-åringen.

KJELSÅS: – Jeg har trent veldig bra i vinter. Jeg ofret blant annet juleferien, og da er det godt å få resultater, smiler Mille.

I jentenes 15-årsklasse ble det en sekundstrid av de sjeldne for å avgjøre KM-tittelen i klassisk. I mål var Mille tre sekunder foran Lyns Solveig Hegstad Krüger.

Søndag var ikke lenger marginene på Milles side; da havnet BSK-løperen ett sekund bak en plass på pallen i fristil.

– Jeg tok meg helt ut lørdag, så jeg ble fort stiv. Det var egentlig bare om og gjøre å komme seg til mål, sier lørdagens gullvinner.

Sigurds opptur

En annen BSK-løper som fikk full klaff på Langsetløkka på Kjelsås var Sigurd Lund Røer. Etter å ha notert seg for topp-plasseringer på rekke og rad i flere sesonger, har 14-åringen slitt noe de siste årene. Dermed var ikke sølv noe nederlag for Sigurd, som bare hadde Lillomarkas Eirik Jonas Blomseth foran seg i 15-årsklassen i klassisk.

– Jeg har hatt noen tunge sesonger. Dette er det beste jeg har gjort på lenge, smiler Sigurd.

BSK-løperen synes det er topp å være tilbake i toppen av resultatlistene igjen.

– Dette ble en skikkelig opptur for meg. Det var veldig moro at jeg gjorde det så bra, og nå håper jeg også å komme høyt opp på resultatlistene i Hovedlandsrennet, sier 14-åringen.

Mange medaljer

BSK hadde noen flotte dager på Langsetløkka, og i KM-klassene (over 13 år) kom fire av utøverne på pallen. I gutter 13 gikk Lars Sønsterud til sølv i både klassisk og fristil, og søndag fikk han også med seg klubbkameraten Jakob Velle (bronse) opp på seierspallen.

Rustad var den lokale klubben med aller flest medaljer i KM. I jenter 17 dominerte klubben fullstendig søndag, der Oda Solvoll vant foran klubbvenninnene Pia Helene Paulsen og Tonje Myrvoll. Lørdag ble Oda og Pia Helene henholdsvis nummer to og - tre.

Anders Gløersen ble kretsmester for seniorer søndag, og fikk også med seg sølv fra lørdagens renn. Søndag hadde han med seg Steffen Paulsen Sæterhagen (bronse) opp på pallen.

I jenter 18 fikk Elise Tveita gull og sølv, og gull ble det også på Jonas Kolderup Lund (G13).

Tove Andersen fikk sølv og bronse i damer senior, mens Andreas Sandberg (G16) og Pål Marius Mørch fikk hver sin bronse.

Også Bjørndal markerte seg. Anders Sørensen gikk til seier i fristil i gutter 14, og fikk også sølv i klassisk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere