RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BU bak låste dører

Bydel Bjerke har bestemt at alle møter i Bydelsutvalget skal fra nå av gå bak låste dører. Årsaken til dette er ønske om økt sikkerhet.

Linderud: Lederen i Bjerke BU Torstein Winger opplyste at alle møter i Bydelsutvalget fra og med siste uken i januar kommer til å holdes bak låste dører. Årsaken til dette er ønske fra noen av ansatte i bydelen om økt sikkerhet.
- Møtene skal fremdeles vare åpne for alle. Den eneste forskjellen fra tidligere er at de som vil inn skal ringe på dørklokken før de slippes inn i lokalene, sier Winger.
Bydelsdirektøren Per Johannessen forteller at det var ingen dramatiske hendelser som ligger bak denne beslutningen. Dette tiltaket er blitt bestemt av rent sikkerhetsmessige hensyn.
- Personer som kommer inn i lokalene hadde tidligere full tilgang til alle kontorer og felles rom så snart de kom inn. Noen av ansatte mente dette var ubehagelig og uttalte et ønske om økt sikkerhet. Det var av hensyn til ansatte vi bestemte at de som kommer inn på BU møter etter at møtet er startet må bli sluppet inn. Dette er en føre var regel, sier bydelsdirektøren Per Johannessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere