RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BU-møte i dag

I kveld samles bydelsutvalget på Søndre Nordstrand til møte. Den tyngste saken blir antakelig budsjettjusteringen.

Søndre Nordstrand: Som omtalt både tidligere og i dagens avis så varsler bydelsdirektøren at det kan gå mot et overforbruk også i år, og at det nå må gjennomføres en budsjettjustering. For inneværende år må det også dekkes inn overforbruk i 2007. Dette betyr kutt!

Da saken var til behandling i arbeidsutvalget sist torsdag, ble det uttalt bekymring om å kutte i fritidssektoren.

I 2007 fikk denne bydelen et negativt regnskapsresultat på 23,4 millioner. Av dette må bydelen finne inndekking på 8,45 millioner i år.

Videre nedover på sakskartet finner vi poster som årsmelding og årsstatistikk for bydelen i fjor, Oslo Sør-satsingen og status for vedlikehold av barnehager. Det varsles om regulering/boligbygging i Ravnåsveien på Holmlia. Eldrerådet har årsmeldingen for 2007 klar og det legges frem en ruspolitisk handlingsplan.

Ellers får BU igjen oppgaven å uttale seg om salgs- og skjenkebevillinger.

En handlingsplan mot støy er på rundgang i kommunale organer og helt til slutt vil administrasjonen få i oppgave å få bydelsoverlegen på banen for å vurdere de helsemessige konsekvenser biogass og biobrenselanlegg på Klemetsrud kan få.

Møtet innledes som vanlig med Åpen halvtime og avsluttes med orienteringssaker og spørsmål. Møtet er åpent for alle og holdes i bydelens lokaler i Ravnåsveien på Holmlia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere