RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BU-møter i kveld

I kveld holder Bydelsutvalgene i bydelene Grorud og Stovner møte. På agendaen står det mange saker, men én skiller seg litt ut. Et samarbeid mellom bydelene Stovner og Alna over de mye omdiskuterte barnehageplassene.

Groruddalen:Etter bydelsreformen ble Høybråten en del av Bydel Stovner, men historisk sett har de fleste barna ved Haugen skole bodd i det området som nå er Bydel Alna. Dermed planlegger Bydel Stovner å selge plasser ved Haugen Skolefritidsordning til Alna.
Og sammarbeidet går begge veier.
Linjen barnehage ligger i Bydel Alna, men tradisjonelt sett er det barn fra Bydel Stovner som går der. Forslaget er derfor at Bydel Alna selger 50 prosent av plassene til Stovner, og skaper dermed rundt 26 nye plasser for bydelen.
Det som er morsomt med denne saken er jo at to bydeler klarer å samarbeide om en barnehage, sier bydelsdirektør i Stovner, Maria Brattebakke fornøyd.
Vi har et godt samarbeid.
Møtet blir holdt i bydelssalen i Karl Fossums vei 30 kl. 18:00.

Bydel Grorud
BU i Grorud bydel skal også ha møte, og her står det også barnehager på dagsordenen. Forslag om å innlemme Åpen barnehage på Romsås i Ravnkollen barnehage samt utvide den med en avdeling i lys av mangel på plasser etter hovedopptaket, og opprustning av Ammerudlia barnehage er to av punktene på agendaen.
Møtet blir holdt i Bydel Grorud i Ammerudveien 22 kl. 19:00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere