*Nettavisen* Nyheter.

Bugnede basar på Tåsen

Det er 14. året Tåsen skoles SFO arrangerer basar til inntekt for et godt formål. I år var det Kirkens Bymisjon som var vinneren.

Tåsen: På rad og rekke står fargerike kjøkkenglass med spennende innhold, kaker, telysholdere med mosaikk, engler og såper. Elevene har laget tingene selv og nå er de spente på hva som kommer til å bli solgt først.
- Det er masse fine ting, men jeg liker såpene. De er fine å se på også lukter de skikkelig godt, sier Charlotte og titter bort på venninnen med hendene fulle av kakeoppskrifter.
- Disse kakene er bakt av det som er oppe i dette glasset. De er gode og morsomme med Smarties i alle farger, sier Mari.
Og Anette Scheich ved SFO er strålende fornøyd med elevenes innsats.
- Dette er jo bare så morsomt og i år er det større enn noensinne. Nå håper vi bare på stor kjøpelyst og godt humør, smiler hun og legger til;
- I år valgte vi Kirkens Bymisjon og gaver til de som ikke får noen gaver, noe jeg mener er et godt formål. Barna som går her var aldri i tvil om hva de ønsket at pengene skulle gå til, så da fulgte vi deres råd, sier hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.