Burde ha slått Sprint

Stian Sortevik erikke lett å stoppe, og skapte til tider trøbbel for Sprint-forsvaret.

Stian Sortevik erikke lett å stoppe, og skapte til tider trøbbel for Sprint-forsvaret.

KFUM/Oslo radet opp den ene store målsjansen etter den andre mot 2. divisjonslaget Sprint/Jeløy, men det endte bare 2-2.

EKEBERG: Vi har målsjanser nok til å vinne matchen, men jeg er godt fornøyd med kampen, sier spillende trener Ståle Andersen.

Tidligere i vinter ble Sprint/Jeløy sendt hjem til Moss med 1-4 i bagen fra KFUM kunstgress. Det kunne fort ha blitt lignende sifre lørdag hvis "Kåffa" hadde vært litt mer skjerpet i avslutningene.

Andreomgangen er i sum veldig bra. Da skaper vi i hvert fall fem store målsjanser i tillegg til den vi scorer på, sier Andersen.

Pangstart

KFUM/Oslo fikk en pangstart på matchen da nykomlingen Andreas Solvang (eks. Asker) scoret i åpent mål etter to minutters spill.

Scoringen kom etter at "globetrotteren" Jon André Sæther skjøt rett i beina på keeper da han kom helt fri..

Og fjorårets toppscorer, Sæther, var litt rusten etter tre måneder på "loffen" i Asia og Sør-Amerika. Han brant et par fete målsjanser til.

Jeg kom hjem for en uke siden, så jeg synes egentlig det gikk greit til å være første kampen, sier Sæther. Og han fikk sin scoring til slutt da han headet inn 2-1 etter en corner i andre omgang.

Ståle Andersen slo inn, Thomas Sæther stusset videre og Jon André headet på blank goal fra fire meter.

De skal settes de der også, smiler Sæther, som synes det var moro å være tilbake sammen med gjengen igjen.

Mange forfall

Sæther ble snytt for å bli matchvinner da Sprints Fatmir Adem scoret et fint mål på noe som lignet et brassespark.

I akkurat den situasjonen var vi for sent oppe i, men ellers hadde vi bra kontroll på dem etter pause, sier trener Andersen.

Han var fornøyd med både kontringene, og spill mot etablert forsvar til tross for at forfallene til kampen var mange.

KFUM/Oslo manglet Christoffer Dahl (bortreist), Eivind Sæther (tråkket over), Tor Øyvind Reinemo (jobb), Erlend Skaga, Sindre Ek og Håkon Haga. Med de på plass har KFUM/Oslo et kanonlag, og det skal Aurskog/Finstadbru få merke i den første kvalifiserende runden i NM om et par uker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag