RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Burger i bilen døgnet rundt


Nå kan du kjøre av Ring 3 og til McDonald's på Sogn og kjøpe hamburger og kaffe hele døgnet. Her er restauranten fra en litt grønnere tid på året. Foto: McDonald's Norge
Nå kan du kjøre av Ring 3 og til McDonald's på Sogn og kjøpe hamburger og kaffe hele døgnet. Her er restauranten fra en litt grønnere tid på året. Foto: McDonald's Norge
Burgersultne bilister kan glede seg over at McDonald's første nattåpne «drive-thru» er å finne ved Sogn Arena.

SOGN: Restauranten ved Ring 3-avkjørselen til Rikshospitalet, i Klaus Torgårds vei, er nyoppusset, og åpnet i desember med det som er McDonald's første døgnåpne «drive-thru», hvor kunden kan bestille, betale og få maten levert, uten å måtte gå ut av bilen.

Vi har sett en etterspørsel etter en nattåpen McDonald's hvor yrkessjåfører og andre reisende kan få et kvalitetsmåltid. Nå gleder vi oss til å servere sultne kunder hele døgnet, og håper de nye fasilitetene som trådløst nettverk, lekerom og hyggelige sofaområder vil falle i smak, sier Margaret Brusletto, kommunikasjonsdirektør i McDonald's Norge AS, i en pressemelding.

Slutt på rød-gult

Restauranten på Sogn er den niende i rekken av McDonald's 17 restauranter i Oslo-området som er pusset opp. Den tradisjonelle gule og røde interiørdesignen er byttet ut med et moderne design. I løpet av kommende årene vil alle McDonald's 68 restauranter i Norge gjennomgå en ansiktsløftning, hva interiøret angår.

På tilbudssiden er blant annet større satsing på kaffeutvalget noe som skal komme de nattlige bilistene til gode, opplyser kommunikasjonsdirektøren i restaurantkjeden.

Populær

At det ble nettopp Sogn-restauranten som er først ute m ed nattåpen servering, kan den takke beliggenheten langs Ring 3 for.

Vi har lenge ønsket å åpne en nattåpen McDonald's i Norge. Med nattåpen drive-thru møter vi etterspørselen fra våre mange kunder som jobber nattskift og andre reisende som ønsker et godt måltid eller en kvalitetskaffe. Vi er spente på hvordan kundene våre mottar vår første nattåpne drive-thru, sier Brusletto.

Hun utelukker ikke flere nattåpne McDonald's i tiden som kommer. Men først skal restaurantkjeden se hvordan bilistene på Sogn tar imot nyvinningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere