RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Burger King kan komme til Sæter


KAN BLI BURGERBAR: I dette bygget på Sæter var det tidligere 7 Eleven. Neste år kan det bli Burger King her hvis alt går etter planen. Men kontrakten er ennå ikke signert.
KAN BLI BURGERBAR: I dette bygget på Sæter var det tidligere 7 Eleven. Neste år kan det bli Burger King her hvis alt går etter planen. Men kontrakten er ennå ikke signert. Foto: Nina Schyberg Olsen
Ryktene svirrer om hva som skal komme i det gamle 7 Eleven-bygget på Sæter.

SÆTER: Etter at 7 Eleven la ned driften på Sæter i fjor har det verneverdige huset i Ekebergveien 235 vært under oppussing.

LES OGSÅ: McDonalds vil åpne ny restaurat på Ulsrud

Det er Mosking som eier bygningsmassen.

Utvikler i Mosking, Hans Kristian Aamodt, fortalte i vinter at de pusser opp bygget fra topp til tå og at det sannsynligvis kommer to utleieleiligheter i andre etasje og en form for næring i første etasje.

LES OGSÅ: Nå kan byggingen av nye Sæter starte

I samtaler med Burger King

Tirsdag 12. august kom følgende melding ut på Facebook fra Sæter senter:

«Da er det avgjort: Burger King erstatter 7-Eleven og åpner ny restaurant på Sæterkrysset. Antatt åpning er ved årsskiftet.»

Ole Erik Samseth, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Burger King Norge, vil ikke bekrefte at det kommer en Burger King-restaurant på Sæter på nåværende tidspunkt.

– Det er ingenting som er signert. Det gjøres en vurdering på dette, vi har vært i samtaler, men alt er ikke på plass ennå, sier Samseth som vil komme tilbake med mer informasjon i saken når dette foreligger.

LES OGSÅ:

Meny åpner på Nordstrand

Ønsker innkjøring til Sæter-boliger her

Guide til Sæters serveringssteder

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere