*Nettavisen* Nyheter.

Bussen havnet i grøfta

Denne uheldige bussjåføren havnet i grøften ved Ravnåsveien fredag formiddag. Foto: Privat

Dette synet ventet Harald Mikalsen da han gikk tur i Ravnåsveien fredag formiddag.

HOLMLIA: Ravnåsveien har en fartsgrense på 30 km i timen. Her kjøres det stort sett altfor fort. Vi har blant annet klaget til Norgesbuss diverse ganger på grunn av stor fart. Det ser ikke ut til å hjelpe i det hele tatt, forteller Harald Mikalsen. Fredag klokken 10.00 skulle han som vanlig gå på tur i området med hundene sine. Da han skulle krysse Ravnåsveien ser han at det ligger en buss fra Norgesbuss i grøftekanten.

Frykter ulykke

Bussføreren har klart å gli av veien 4-5 meter foran fotgjengerovergangen ved innerste innsnevring før kirken på vei innover, og havnet over fortauet og ut i grøfta. Veistrekningen det her er snakk om er for øvrig helt flat. Er villig til å påstå at dette ikke hadde vært mulig hvis man kjørte i lovlig hastighet. Stedet ligger også en 50-60 meter fra forrige bussholdeplass, sier Mikalsen som er redd for at det snart skal skje en mer alvorlig ulykke.

Har fra Norgesbuss tidligere fått svar at de skulle innskjerpe måten å kjøre på i nevnte vei. Denne gang gikk det bra forhåpentligvis. Neste gang kan det gå verre. Det er mange barn som ferdes over veien på vei til og fra skolen. Det hender også at barn kommer akende ut fra små stikkveier i området dessverre, advarer Mikalsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.