RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Busstur med forviklinger

Jeg jobber på Tåsen og bor på Ekeberg, så veien hjem er relativt lang. Klokken 16.07 fredag 25. august satte jeg meg på 23 bussen mot Simensbråten. Etter 50 minutter hadde bussen kommet til Teisenkrysset og jeg hadde omtrent 10 minutter igjen av hjemveien. Plutselig kjører bussen over broen på Teisenkrysset og fortsetter i retning Lysaker. Jeg har ikke retningssans, så jeg tenkte at det var jeg som tok feil, en buss skal jo ikke plutselig skifte rute. Vi stoppet på en stasjon og stod der en stund. Jeg tittet ut på stasjonen og der sto det at buss 23 mot Lysaker skulle gå.

Tittet også opp på dataskjermen i bussen og der stod det samme. Jeg forsto ikke mye, for jeg hadde jo sittet på den samme bussen hele tiden. Jeg gikk frem til føreren og spurte hva han drev med, men han snakket så dårlig norsk at han forstod ikke hva jeg mente. Etter 3-4 forsøk på å forklare situasjonen sa han at bussen var jo så forsinka og han trodde bussen var tom så derfor begynte han på veien tilbake til Lysaker.

Etter en
time med høy musikk fra fører på en fredags ettermiddag er man relativt sliten og jeg spurte frustrert hva i all verden jeg skulle gjøre nå.

Jeg fikk
en unnskyldning og beskjed om å gå av bussen, over veien og ta 23 bussen i riktig retning igjen. Jeg gikk et stykke oppover til jeg kom til et borettslag og innså at jeg ikke ante hvor jeg befant meg, så jeg måtte spørre en fremmed mann om han visste hvor jeg var. Han spurte litt forfjamset om hvor jeg skulle og jeg måtte si som sant var at jeg ante ikke, jeg trengte bare å finne en adresse for å komme meg hjem.

Taxiregningen er
sendt til Sporveien og jeg håper virkelig at neste gang jeg setter meg på en buss går den dit den skal!Hilde C. Skaar

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere