RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bydel Alna går i overskudd, og politikerne trenger ikke kutte noe som helst. I stedet kan de konsentrere seg om å finpusse budsjettet for 2010. Arkivfoto: Anita L. Hanken
Bydel Alna går i overskudd, og politikerne trenger ikke kutte noe som helst. I stedet kan de konsentrere seg om å finpusse budsjettet for 2010. Arkivfoto: Anita L. Hanken

Bydel Alna får 4,3 millioner mer

Bystyret gir Bydel Alna 4,393 millioner kroner mer i 2010.

BYDEL ALNA: Dermed kan budsjettbehandlingen bli enda hyggeligere når politikerne møtes i kveld, torsdag. Bydelsdirektørens budsjettforslag inneholder ingen kutt, men derimot flere forslag til økt aktivitet.

Økt handlingsrom

Det er ventet at de ulike partiene foreslår å styrke områder de er opptatt av. Bevilgningen på 4, 393 millioner kroner ekstra gir politikerne ytterligere handlingsrom.

LES OGSÅ: Stovner må kutte 35 millioner

LES OGSÅ: Ingen kutt for Grorud

Bydelsdirektøren foreslår å spare 2,3 av ekstramillionene. De resterende to millionene foreslås brukt til barnevern, barn og ungdom, boligsosial plan og nytt områdeløft på Lindeberg i 2010.

Lett for politikerne

Da bydelsdirektøren la fram budsjettforslaget i november, signaliserte både BU-leder Knut Røli (Ap) og nestleder Børge Ingvaldsen (H) at de ikke trodde det ville bli vanskelig å enes om budsjettet.

Utover budsjettbehandlingen er det også andre saker på lista denne kvelden. Mangel på førskolelærere, handlingsplan for barn og unge i utsatte livssituasjoner, og handlingsplan for områdeløftet på Furuset er blant de øvrige sakene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere