Bydel Ullern som merkevare

Carl Oscar Pedersen er rimelig stolt med bydelens nye pin på jakkeslaget, selv om den er relativt beskjeden i størrelse. Foto: Vidar Bakken

Carl Oscar Pedersen er rimelig stolt med bydelens nye pin på jakkeslaget, selv om den er relativt beskjeden i størrelse. Foto: Vidar Bakken

Bydelsutvalgets leder Carl Oscar Pedersen mener lokal tilhørighet er en viktig del av identiteten.

ULLERN: – Som du ser har jeg en ny pin på jakken med Bydel Ullerns logo. Den er jeg stolt av, i likhet med at jeg er stolt av bydelen min. Dette er bare en liten synliggjøring av at vi ønsker å gjøre Bydel Ullern til en merkevare, sier leder av bydelsutvalget, Carl Oscar Pedersen (H) til dittOslo.

Han opplyser om at PIN kan man få i resepsjonen på bydelshuset som ligger på Hoff.

26 nye el-biler

Han vil også at bydelen som tjenesteyter skal bli mye mer synlig.

– Vi har fått 26 nye el-biler med vår nye logo på. De skal være godt synlige i lokalmiljøet. Når en bil står parkert utenfor en bolig, vil folk se at det er en av våre i tjenesteapparatet som er i aksjon, sier han.

– Fra før er vi synlige på bydelhuset og ungdomshuset. Vi vil bli assosiert med noe positivt, samtidig som Bydel Ullern skal appellere til lokal tilhørighet og identifikasjon, sier Pedersen.

Les også: Skøyen i støpeskjeen

Café – møter

– Selv om vi lever i et storsamfunn, et globalt samfunn, så trenger vi en tilhørighet i mindre skala. At folk opplever det som viktig kan vi blant annet se gjennom at lokalt stoff appellerer til folk. Ullern Avis er et eksempel på det. Bydelen vil også bli mer synlig gjennom at vi vil arrangere flere åpne café-møter med temaer som angår lokalmiljøet. I tillegg vurderer vi flere måter å markere oss på i bydelen, sier Pedersen, som også vil gjøre bydelen mer attraktiv for næringslivet.

Næringslivet

– I mindre kommuner tar næringslivet et større samfunnsansvar lokalt. Denne holdningen ønsker vi å påvirke, slik at idrettslag og andre foreninger kan motta tilsvarende støtte til ulike gode tiltak i bydelen.

Bydelsutvalgslederen anbefaler å gå inn på bydelens nettside å se på en video som Ungdomshuset Stoppestedet har laget med tittel, «Bydel Ullern – med tradisjon for utvikling».

Les også:

Fornebubanen en forutsetning

Hissig debatt om Skøyen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag