RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bydelen avlyser møte

Bydel Bjerke avlyser møte med de pårørende og mener saken blir ivaretatt av helse-, sosial og eldreombudet. - De tør ikke møte oss, sier pårørende Per Nordland.

OSLO: Etter at Per Nordland fortalte Bydel Bjerke at han skulle møte dittOslo om saken snudde de og ønsket et møte, men dette ble avlyst i forrige uke:– I ettertid har bydelen mottatt en henvendelse fra helse -og sosialombudet som vil bli besvart. Alle forhold vil her bli belyst og derfor avlyses det varslete møtet etter avtale med søknadskontoret og bydelsdirektør, skriver assisterende bydelsdirektør Kristin Irja Enstad i en e-post til de pårørende.

Per Nordland mener møteavlysningen føyer seg inn i rekken av merkverdigheter fra bydelen.

– Jeg er nok ikke overrasket over at de trekker seg fra et møte de selv tok initiativet til. I en mail til meg den 24. august viser bydelen til min henvendelse til pasientombudet. Hva som har endret seg nå forstår jeg ikke? Henvendelsen fra pasientombudet var de kjent med når de ringte meg klokken 07.10 en morgen for å få til et møte i all hast. Tør dere ikke å møte oss? undrer Per Nordland som nå ønsker å få til et møte med bydelen og Helse-, sosial- og eldreombudet.

– Jeg tror at vi bare på denne måten kan få på bordet alle forhold rundt denne saken, sier han.

LES OGSÅ: – Pappas helvete kunne vært lindret

LES OGSÅ: Vil ikke svare om enkeltsaker

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere