RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bydelen beklager lang ventetid


TT-KAOS: Avdelingssjef Solveig Nyhamar håper på kortere ventetid utover høsten.
TT-KAOS: Avdelingssjef Solveig Nyhamar håper på kortere ventetid utover høsten.
Bydel Østensjø har bare én TT-konsulent, og sier den lange ventetiden skyldes omleggingen av TT-tjenesten på nyåret.

ØSTENSJØ: – Det skal ikke ta mer enn to uker å få svar på at en søknad er mottatt. Det er i tilfelle en glipp, som ikke skal skje. Det er heller ikke vanlig at søkere må vente over to uker på svar, sier pleie-, rehabiliterings- og omsorgssjef Solveig Nyhamar i Bydel Østensjø.

Hun bekrefter derimot ventetiden på 10–12 uker for å få TT-søknader behandlet.

– Det er riktig at ventetiden er så lang for behandling. Det skyldes i hovedsak at det har vært en omlegging av TT- ordningen siden nyttår, som har medført at bydelens TT-konsulent i stor grad har måttet besvare spørsmål fra brukerne i løpet av sin arbeidsdag, sier Nyhamar.

– Særlig de første månedene var pågangen veldig stor. Vi hadde en ekstra person ine de første tre månedene, men det har medført mye ekstraarbeid i hele år. Dette beklager vi, og vi antar at denne situasjonen vil bli bedre når ordningen nå har begynt å gå seg til. Det har imidlertid medført at vi har mange ubehandlede søknader, sier Nyhamar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere