RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TILBYR KRISETEAM: Bydelsdirektør Tove Stien oppfordrer folk som trenger noen å snakke med i forbindelse med forsvinningen til Sigrid (16) til å ta kontakt med kriseteamet.
TILBYR KRISETEAM: Bydelsdirektør Tove Stien oppfordrer folk som trenger noen å snakke med i forbindelse med forsvinningen til Sigrid (16) til å ta kontakt med kriseteamet. Foto: ARKIVFOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Bydelen tilbyr krisehjelp og møtested

Skøyenåsen skole har nå åpne dører for ungdom, frivillige og andre som trenger et møtested i forbindelse med forsvinningen til Sigrid Giskegjerde Schjetne. De som trenger noen å snakke med kan også ringe bydelens kriseteam.

ØSTENSJØ: – Politiet leder etterforskningsarbeidet. Bydelens og skolens oppgave er å stille opp med det vi kan i den situasjonen som nå er, sier Østensjøs bydelsdirektør Tove Stien.

Hun leder bydelens kriseberedskap, og forteller at det tirsdag ble besluttet å etablere et samlingssted for berørte og frivillige på Skøyenåsen skole fra klokken 10-22.

– Hensikten er å være et møtested og treffsted for ungdom og alle frivillige som leter. Skolen er oppe nå, og vil være oppe til klokken 22 i kveld. Vi er i beredskap hvis situasjonen endrer seg, sier Stien.

Det vil være personer man kan snakke med tilstede i åpningstiden.

Helsesøster Oddveig Vollan er tilstede på skolen hver dag denne uken fra klokken 08-15.30. Hun kan også nås på telefon 905 56 004.

LES OM TILBUDET PÅ BYDELENS NETTSIDER HER

FØLG SAKEN OM SIGRID GISKEGJERDE SCHJETNE HER

Kriseteamet nås på 918 08 073

Bydelen har også et kriseteam, som kan kontaktes av pårørende, venner og innbyggere i bydelen forøvrig som har behov for bistand eller hjelp i forbindelse med forsvinningen.

De kan kontakte Margaret G. Letnes på telefon 918 08 073 mellom klokken 08.00 og 15.30.

– Alle som føler at de trenger noen å snakke med kan ta kontakt, sier bydelsdirektør Tove Stien.

Etter klokken 15.30 kan Sosial Vakttjeneste ved Oslo legevakt kontaktes på telefon 23 48 70 90. Denne tjenesten er døgnåpen.
 

LES OGSÅ:

Hundrevis leter i plaskregnet

Har funnet en sokk som ligner på den ved barnehagen

Følger letingen etter Sigrid (16) på Facebook 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere