RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bydelsdager for store og små

Bydelsdagene på Nordstrand, som gikk av stabelen den 9. september, ble i forrige uke markert med en konsert på Symra kino.

Lambertseter/Nordstrand: Etter at bydelsdagene gikk av stabelen lørdag 9. september med markedsdag på Sæter, har arrangementskomiteen kunne by på et variert og spennende program.

Kulturelle dager

I forrige uke kunne Bekkelaget seniorsenter by på "Ibsen og Peer Gynt - et program i tekst og toner", det har vært orgelkonsert og bydelsgudstjeneste i Lambertseter kirke, på Symra kino var det "dagkino for alle", Gunnar Pedersen kåsserte om "Gamlebyen i Oslo" på Bekkelaget seniorsenter og på torsdag var det bydelskonsert på Symra kino.

Kulturskole og "Big Hand"

Konserten på Symra sist torsdag ble innledet av barne -og ungdomskoret fra Nordstrands Kulturskole. Ledet av dirigent Ann Margreth Ånestad sang jentene på imponerende vis "This is what dreams are made of" før de overlot scenen til Ottar "Big Hand" Johansen.

På scenen hadde Ottar med seg musikerne Thor Erik Molstad Johansen og Tore Andersen samt et kor bestående av hans kone Grete Alternes og fire elever fra Ljan skole. De fremførte syv sanger fra platen "Drømmeland" som Johansen har skrevet sammen med sin kone Grete, Tore Andersen og Stig Bang.

Det var god stemning blant publikum som spontant begynte å klappe i takt til sanger som Hugo Ugle, Huffamei-sangen, Den Gamle Mann i Mån' og Drømmen Din.

Korps

Etter Johansen med band, entret Ljan Skoles Juniorkorps scenen og fremførte blant annet et stykke, kalt "Heksedans", som er skrevet av korpsets dirigent, Kirsten Leidland.

I tillegg opptrådde Nordstrandskolenes Musikkorps i samarbeid med Drøbak-Frogn Skolekorps, sangkoret Varia Vocalis og dansegruppen "Dansekompaniet" fra Nordstrand Kulturskole med lærer Ingrid Remmen som i tillegg hadde en opptreden som inkluderte japansk musikk og papirbrettekunsten oregami.

Bydelskonserten var en fornøyelig og musikalsk helaften for hele familien.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere