RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MYE Å VELGE MELLOM: Knut Hedemann (Ap), leder av bydelsutvalgets kulturkomité, er imponert over mangfoldet under bydelsdagene. Her i Nordstrandhuset blir det onsdag 19. september kåseri om «Nordstrand bads storhetstid».
MYE Å VELGE MELLOM: Knut Hedemann (Ap), leder av bydelsutvalgets kulturkomité, er imponert over mangfoldet under bydelsdagene. Her i Nordstrandhuset blir det onsdag 19. september kåseri om «Nordstrand bads storhetstid». Foto: Foto: Aina Moberg

Bydelsfest en uke til ende

Utdeling av bydelsprisen markerer høydepunktet under årets bydelsdager som starter søndag.

NORDSTRAND: Hver dag fra 18.-25. september kan man velge mellom mange flotte og spennende arrangementer for store og små. De aller minste får sin egen «barnas bydelsdag» på Lambertseter gård allerede mandag ettermiddag.

Del på Facebook

Uken starter med et spennende tilbud på Lambertseter bibliotek mandag morgen (fortsetter tirsdag og onsdag). Søndre Aker historielag inviterer bydelens 7.-klassinger til å høre på kåseri om «Nordstrand og Lambertseter gjennom 100 år» eller «skolegutt i krigstid ved en av dem». Andre interesserte er velkomne.

Litterært

Kåserier blir det også mandag kveld i Nordstrandhuset, hvor tema er «Nordstrand Bads storhetstid», og i Lamberthjørnet fredag formiddag. Her fortelles det om «Nordstrandgutten Erik Bye – mer enn en trubadur».

Et av ukens høydepunkter blir den litterære bydelskvelden med Bajabekk, politikk, Rock og Shadows- om oppvekst på 50- og 60-tallet på Lambertseter gård onsdag kveld.

For gammel og ung

Musikk, sang og foredrag står i fokus på samtlige seniorsentre og sykehjem alle bydelsdagene. Det spenner fra jazzbrunsj på Nordstrand seniorsenter til gode kveldsstunder med sang og musikk på sykehjemmene.

For ungdommen byr bydelsdagene på klubbkvelder med gateteater, jentekveld og mesterbaking av cupkake. Lørdag kveld innbyr Lambertseterklubben til «Lambertseter live», en rockemønstring og konkurranse for lokale band.

Bydelsprisen

Bydelskonserten i Lambertseter kirke lørdag ettermiddag, der årets bydelspris blir delt ut av BU-leder Ulf Stigen, er bydelsdagenes høydepunkt. Nordstrand Ungdomssymfoniorkester, Nordstrand- og Lambertseterskolenes kor, Nordstrandkoret og Varia Vocalis står for underholdningen.

Bydelsdagene avsluttes med bydelsgudstjenester i alle kirkene. Her markeres nabofellesskap og tilhørighet.

Hele programmet kan du lese på bydelens nettsider: www.bydel-nordstrand. oslo.kommune.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere