*Nettavisen* Nyheter.

Bydelsfest på Sagene

Lørdag var det liv og røre på torget og i parken på Sagene. Bydelsdagen var like populær blant både små og store.

Det er slik vi ønsker at uteplassene i bydelen skal bli brukt. Det er veldig god stemning her i dag og masse liv, sier daglig leder Andras Fætten ved Sagene samfunnshus fornøyd. Han kan love at det blir flere miljøtorg på Sagene i løpet av året.
Vi planlegger å ha et både i august og i september, men datoene er ikke helt spikret ennå, forstsetter han.

Variert tilbud

Hoppemadrass, tur med hest og kjerre, bandy, bordtennis og sjakk er bare noen av aktivitetene på Sagene denne lørdagen. I tillegg er det utstillinger, danseforestilling og eksotisk musikk. Og dersom man blir sulten er det bare å følge lukten av nystekte vafler.

Vaffelpause

Nettopp det har Kari Haddeland også funnet ut. Hun har tatt med seg datteren Live Karine, hennes barnehagekamerat Theodor Hauge og Theodors storesøster Sara Isabella for å se på alt som foregår. De fire sitter fornøyd i den strålende sola midt på torget med hver sin vaffel i hånden.
Kjempebra opplegg! Det er masse barn her, teater hver time og oppvisning i dans. Det er gøy å se hvor mye bra som finnes i bydelen, sier Kari Haddeland.

Storscorer

Jacob J. Yri på fire og et halvt er i full aksjon med bandykølle og ball i Sageneparken.
Jeg har scoret fem mål, forteller han stolt før han kaster seg ut på banen igjen. Mamma Cecilie J. Yri kan fortelle at de tilfeldigvis kom forbi for en time siden.
Jeg visste ikke noe om omfanget, men dette er jo et kjempeflott tiltak. Vi blir nok her en stund til for å spise og kose oss, forteller hun.

Ballgutt

Trygve Tennøy Nordtvedt har også fått smaken på å spille bandy. Han syns det er mest stas å samle sammen alle ballene før han prøver å manøvrere dem i mål, én etter én.
Vi kom hit i dag for å se hva som skjer og har allerede fått med oss mye. Vi har vært på barneforestilling om hekser, og kjøring med hest og kjerre var også veldig stas. Senere skal vi se på Capoeira-oppvisning til vennene til Trygves storebror, sier pappa Stein Rune Nordtvedt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.