Bydelspriser til ildsjeler

Bydel Østensjø delte i helgen ut sine to bydelspriser for første gang.

Østensjø:I forbindelse med prosjektet Kulturbydel Østensjø er det blitt opprettet to bydelspriser, som ble høytidelig utdelt under bydelsdagene sist helg.

Østensjø bydelspris gikk til Barbro Tomter Dahlen, som i over 20 år har vært engasjert i Rustad ILs langrennsgruppe, og som blir sett på som en meget god ambassadør for Bydel Østensjø gjennom sin innsats for det lokale idrettsmiljøet.

Prisvinneren er ofte den som fremhever og takker andre, og juryen mente derfor det var på tide at hun selv ble satt skikkelig pris på.

Prisen besto av kunstverket "strekk deg mot lyset" laget av bølerkunstneren Solveig Schafferer, samt en gavesjekk på 20.000 kroner.

Ungdommens Kulturpris gikk til den alltid like engasjerte Lise Weltzien, som blant annet sitter i ungdomsrådet i bydelen og er en av pådriverne bak det nyåpnede ungdomsbiblioteket på Bøler. Tidligere i år utmerket hun seg dessuten som konferansier under Ungdommens Kulturmønstring. Lise Weltzien ble også beæret med et kunstverk, samt en gavesjekk på 10.000 kroner for sin gode innsats for bydelens ungdom.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.