RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bydelsrusken på Kampen: – Bra dere tenker på oss!


FIKK PENGER: Helse -og sosialbyråd Anniken Hauglie delte ut 35.000 kroner til Bydelsrusken 2. Prosjektleder Dugald Baird Hultberg tok i mot pengene på vegne av Bydelsrusken.
FIKK PENGER: Helse -og sosialbyråd Anniken Hauglie delte ut 35.000 kroner til Bydelsrusken 2. Prosjektleder Dugald Baird Hultberg tok i mot pengene på vegne av Bydelsrusken. Foto: FOTO: ALEXANDER SYNSTAD
Helse -og sosialbyråd Anniken Hauglie hadde en forsinket julegave med seg til miljøstasjonen ved Kampen park. 35.000 kroner får prosjektet Bydelsrusken 2.

KAMPEN: Pengene er byrådens julegave, og påskjønnelse til tiltak og prosjekter hun mener fortjener frie midler. Og på miljøstasjonen på Kampen fikk prosjektleder for Bydelsrusken 2, Dugald Baird Hultberg overrakt «sjekken».

– Det er bra dere tenker på oss, sier han med et smil mens det sorteres innleverte ting rundt ham.

En vei tilbake

Mini-miljøstasjoner som denne har blitt populære. Men dette er mer enn bare en miljøstasjon. Seksjon for kvalifisering og Miljø rekrutterer arbeidskraften. Og det er mennesker som får en sjanse til å jobbe, stå på og komme tilbake i arbeidslivet etter å ha en vanskelig hverdag.

– Ordentlig arbeidsplass

– Men dette er en vanlig arbeidsplass. Ingen får «tullejobber» her, sier Baird Hultberg.

– Dere fortjener virkelig denne påskjønnelsen. Her gjøres det mange bra ting, sier byråd Hauglie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere