RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bydelsutvalget møtes i kveld

I kveld møtes bydelsutvalget i Nordstrand Bydel.

Nordstrand: Plan og bygningsetaten vil holde en orientering om reguleringssaker som berører Bydel Nordstrand fra klokken 17.30 i kveld i forkant av kveldens BU-møte.

Bydelsutvalget skal i kveld blant annet ta opp revidering og framskriving av plan for barnehageutbygging i Bydel Nordstrand. Det er klart at bydelen ikke når målet om full barnehagedekning i 2007. Dette skyldes blant annet at tidligere prognose viste nedgang i antall barn i barnehagealder mens det nå viser seg at tallet har steget. Bydelen har bestilt paviljonger for å bøte på problemet, men det er stort press på paviljonger om dagen og bydelen har ikke fått bekreftet bestillingen fra Omsorgsbygg.

Hundedressur

Forskrift om dressurområder i Oslo kommune skal også opp til høring. I Bydel Nordstrand er området ved enden av Jomfrubråtveien foreslått som dressurområde, et område som allerede brukes mye til hundeaktiviteter, men som også brukes som rekreasjonsområdet for byens befolkning. Området berører også en liten del av den tidligere tyske krigskirkegården på Ekeberg.

Til behandling

Fjordbyplanen ble oversendt Rådhuset 22. november 2006 og antas ferdigbehandlet i bystyret i løpet av første halvår i 2007. Delprosjektet "tilgjengelighet i fjordbyen - del 3 - prinsipper for transportsystemet" er nå avsluttet og skal legges frem til behandling i BU i kveld.

Diverse

Det er søkt om omregulering av Bergkrystallen 20 fra "melkebutikk" til "catering og servering". Forslaget skal behandles i BU.

På sakskartet står også forespørsel for sykkelparkeringsplasser i bydelen samt den omdiskuterte etableringen av nytt dagsenter på Lambertseter fritidsklubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere