RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bydelsutvalget tar affære

Bydelsutvalget i Bydel Ullern vil vedta en skarp uttalelse i forbindelse med Oslo Sporveiers "buss for bane".

- Det er komisk. Det ser heller ikke ut som Sporveiene vet hvem som skal gjøre hva. Det å legge ansvaret for fortau over på bydelen er helt urimelig. Det er ikke bydelens oppgave. I stedet for å skyve ansvaret fra seg må de henvende seg til samferdselsetaten eller plan- og bygningsetaten. Det må da være i Sporveienes interesse at holdeplassen skal ligge på en fornuftig plass i forhold til både hvor folk bor og brukerne, sier leder av bydelsutvalget (BU), Jens Christopher Myhre (A).
Han varsler at bydelsutvalget i kveldens BU-møte vil vedta en skarp uttalelse i saken.
- Én ting er at Oslo Sporveier i denne saken i klartekst viser liten imøtekommenhet og fleksibilitet. Nå må selskapet rydde opp i dette. En annen side ved dette er at det generelle busstilbudet er altfor dårlig og spesifikt bussrute 43. Nok er nok. Det er opplagt at BU også går inn for en skarp uttalelse med hensyn til tilbudet "buss for bane", sier Myhre, som er tvilende til om Oslo Sporveier har anlegget ferdig til sommeren 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere