RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På deputasjon: Sigbjørn Odden informerer byutviklingskomiteen ved Jan Tank-Nielsen(f.v.), Trine Dønhaug og Ola Elvestuen.
På deputasjon: Sigbjørn Odden informerer byutviklingskomiteen ved Jan Tank-Nielsen(f.v.), Trine Dønhaug og Ola Elvestuen.

Bydelsutvalget vil være en tydelig stemme i denne prossessen

Mandag møtte Sigbjørn Odden byutvikling- skomiteen for å formidle bydelens syn på bygge- og deleforbudet og ny reguleringsplan i Nordstrandskråningen.

Rådhuset: Under deputasjonen fremførte BU-lederen bydelsutvalgets vedtak fra juni. Han var meget tydelig på hvor lokalpolitikerne står i denne saken.

Vi støtter Byrådets forslag

til midlertidig bygge- og deleforbud, men vi er ikke imot enhver bebyggelse i området. Mindre byggeprosjekter, som ikke er i strid med nåværende reguleringsplan, bør kunne behandles under forbudstiden, sa Odden.

Begrenses

Byutvklingskomiteen hadde flere spørsmål til Odden. Om bydelens syn på forskjellen mellom A, B og C-områdene, om byggehøyder og veier. Blant annet ville leder Ola Elvestuen vite hvordan bydelen vil løse de trafikale problemene økt utbygging vil påføre villaveiene på Nordstrand.

Enten må veiene utvides eller utbyggingen begrenses, sa Elvestuen.

Vil være med

Odden kunne forsikre at det jobbes med en trafikkplan. Han var forøvrig fornøyd med deputasjonen. Komiteen tok signalene i forhold til at vi vil være med, og ha en tydelig stemme i denne prosessen.Det er meget kritikkverdig at vi ikke har vært involvert så langt, mener Bu-lederen.

Fortgang

Han møtte tilfeldig byutviklingsbyråd Merete Agerbak-Jensen utenfor Rådhuset.

Hun oppfordrer bystyret til fortgang i saken.

Det er bra å dra på befaring og ta imot deputasjoner, men

de må ikke bruke for lang tid.

Det haster med å få en skikkelig reguleringsplan på plass. Vi har ikke tenkt å bruke to år på dette, forteller byråden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere